مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

301
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

108
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه مولکولی ژن اینتگرون سالمونلا تیفی موریوم جدا شده از منابع غذایی و تاثیر پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم بیفیدوم بر بیان آن با روش Real time PCR

صفحات

 صفحه شروع 65 | صفحه پایان 77

چکیده

 زمینه و هدف: باکتری سالمونلا از خانواده انتروباکتریاسه باکتری روده ای, گرم منفی, بی هوازی اختیاری است. سالمونلا طیف وسیعی از مهره داران را تحت تاثیر قرار داده عمدتا از طریق تماس مستقیم و غیرمستقیم با منشا آلوده منتقل می شود. سالمونلوزیس بیماری خطرناک عفونی و بیماری مشترک انسان و حیوانات است. ژن اینتگرون (int) در مقاومت دارویی و انتشار باکتری در بدن میزبان موثر و عامل مهم در مقاومت دارویی باکتریها است. هدف بررسی مولکولی ژن اینتگرون سالمونلا تیفی موریوم جدا شده از منابع غذایی و تاثیر پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم بیفیدوم بر بیان آن با روش Real time PCR می باشد. روش کار: در این پروژه 138 نمونه مواد غذایی (شیر, گوشت, مرغ, ماهی و غیره) از شهر اراک جداسازی گردید. در ظرف استریل و درپوش دار مخصوص با رعایت شرایط دمایی به آزمایشگاه میکروب شناسی منتقل شد. در آزمایشگاه جهت آماده سازی نمونه ها پس از سانتریفوژ از مایع فوقانی در ظرف استریل جهت آزمایشات نگهداری شد. محیط های انتخابی افتراقی مک کانکی آگار (MC) سالمونلا-شیگلا (SS) آگار, بیسموت سولفیت آگار برای 24 ساعت در دمای 37 درجه سانتی گراد قرار گرفت. یافته ها: از بین 138 نمونه موادغذایی با روش بیوشیمیایی تعداد 12 جدایه سالمونلا تیفی موریوم جدا گردید, روش واکنش زنجیره ای پلیمراز جهت افتراق و بررسی حضور ژن اینتگرون انجام گرفت. سالمونلا تیفی موریوم دارای بیشترین اهمیت بیماری زایی در انسان و دام و طیور است که عامل رایج منتقله از طریق مدفوع و مواد غذایی جهانی می باشد. نتیجه گیری: در این مطالعه میزان Fold Change برای ژن intI برابر 13/1-که بیانگر انست که این ژن در گروه تیمار شده نسبت به گروه غیر تیمار 13/1 برابر کاهش دارد و این عمل اثر ضد میکروبی پروبیوتیک بیفیدو باکتریوم بیفیدوم بر بیان ژن اینتگرون نشان داد. در واقع درمان ترکیبی پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم بیفیدوم با داروهای ضد میکروبی رایج, اثرات ضد باکتری خوبی را علیه گونه های سالمونلا نشان می دهند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    استبرقی، احسان، امینی، کیومرث، شجاعی سعدی، بهروز، و اقدامیان، سعید. (1399). مطالعه مولکولی ژن اینتگرون سالمونلا تیفی موریوم جدا شده از منابع غذایی و تاثیر پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم بیفیدوم بر بیان آن با روش Real time PCR. علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)، 27(7 )، 65-77. SID. https://sid.ir/paper/403459/fa

    Vancouver: کپی

    استبرقی احسان، امینی کیومرث، شجاعی سعدی بهروز، اقدامیان سعید. مطالعه مولکولی ژن اینتگرون سالمونلا تیفی موریوم جدا شده از منابع غذایی و تاثیر پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم بیفیدوم بر بیان آن با روش Real time PCR. علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)[Internet]. 1399؛27(7 ):65-77. Available from: https://sid.ir/paper/403459/fa

    IEEE: کپی

    احسان استبرقی، کیومرث امینی، بهروز شجاعی سعدی، و سعید اقدامیان، “مطالعه مولکولی ژن اینتگرون سالمونلا تیفی موریوم جدا شده از منابع غذایی و تاثیر پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم بیفیدوم بر بیان آن با روش Real time PCR،” علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)، vol. 27، no. 7 ، pp. 65–77، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/403459/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button