APA:
کپیمحمدی ثانی، علی، احسانی، محمدرضا، و مظاهری اسدی، مهناز. (1385). بررسی تاثیر متابولیت های Propionibacterium shermanii بر ویژگی های حسی و ماندگاری پنیر فتای UF. پژوهش و سازندگی، 19(1 (پی آیند 70) در امور دام و آبزیان)، 34-40. SID. https://sid.ir/paper/404755/fa
Vancouver:
کپیمحمدی ثانی علی، احسانی محمدرضا، مظاهری اسدی مهناز. بررسی تاثیر متابولیت های Propionibacterium shermanii بر ویژگی های حسی و ماندگاری پنیر فتای UF. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1385؛19(1 (پی آیند 70) در امور دام و آبزیان):34-40. Available from: https://sid.ir/paper/404755/fa
IEEE:
کپیعلی محمدی ثانی، محمدرضا احسانی، و مهناز مظاهری اسدی، “بررسی تاثیر متابولیت های Propionibacterium shermanii بر ویژگی های حسی و ماندگاری پنیر فتای UF،” پژوهش و سازندگی، vol. 19، no. 1 (پی آیند 70) در امور دام و آبزیان، pp. 34–40، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/404755/fa