APA:
کپیمروتی، حسن، و آرمند، نظام. (1398). بررسی تغییرات غلظت سرمی آنزیم های مربوط به فونکسیون کبد (ALT, ALP, AST, LDH, GGT) متعاقب از مصرف عصاره پیاز گل نرگس. مجله دانشگاه علوم پزشکی فسا (Journal of Advanced Biomedical Sciences)، 9(4 )، 1736-1742. SID. https://sid.ir/paper/406152/fa
Vancouver:
کپیمروتی حسن، آرمند نظام. بررسی تغییرات غلظت سرمی آنزیم های مربوط به فونکسیون کبد (ALT, ALP, AST, LDH, GGT) متعاقب از مصرف عصاره پیاز گل نرگس. مجله دانشگاه علوم پزشکی فسا (Journal of Advanced Biomedical Sciences)[Internet]. 1398؛9(4 ):1736-1742. Available from: https://sid.ir/paper/406152/fa
IEEE:
کپیحسن مروتی، و نظام آرمند، “بررسی تغییرات غلظت سرمی آنزیم های مربوط به فونکسیون کبد (ALT, ALP, AST, LDH, GGT) متعاقب از مصرف عصاره پیاز گل نرگس،” مجله دانشگاه علوم پزشکی فسا (Journal of Advanced Biomedical Sciences)، vol. 9، no. 4 ، pp. 1736–1742، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/406152/fa