APA:
کپیفرهمندفر، رضا، سلمانی، سمیه، و فهیم، هدا. (1399). ارزیابی محتوی آلفا و گاماتوکوفرول در بادام درختی, فندق, بادام زمینی و پسته در طی فرآیند برشته کردن. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 16(4 (پیاپی 64) )، 357-365. SID. https://sid.ir/paper/406161/fa
Vancouver:
کپیفرهمندفر رضا، سلمانی سمیه، فهیم هدا. ارزیابی محتوی آلفا و گاماتوکوفرول در بادام درختی, فندق, بادام زمینی و پسته در طی فرآیند برشته کردن. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛16(4 (پیاپی 64) ):357-365. Available from: https://sid.ir/paper/406161/fa
IEEE:
کپیرضا فرهمندفر، سمیه سلمانی، و هدا فهیم، “ارزیابی محتوی آلفا و گاماتوکوفرول در بادام درختی, فندق, بادام زمینی و پسته در طی فرآیند برشته کردن،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 4 (پیاپی 64) ، pp. 357–365، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/406161/fa