Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,233
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

723
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی شرایط مناسب برشته کردن برای جلوگیری از اکسیداسیون روغن فندق و بادام زمینی

صفحات

 صفحه شروع 199 | صفحه پایان 205

چکیده

فندق و بادام زمینی دارای مقادیر زیادی روغن هستند که این روغن نسبت به اکسیداسیون حساس می باشد. در جریان برشته کردن این مواد, به دلیل انجام واکنش میلارد, ترکیباتی با خواص آنتی اکسیدانی ممکن است به وجود آیند. در این تحقیق نمونه هایی از بادام زمینی و فندق در دماها و زمان های مختلف برشته شدند و تحت دمای خاصی نگهداری گردیدند. سپس در فواصل زمانی مشخص روغن آنها استخراج و میزان پیشرفت اکسیداسیون در این روغنها از طریق سنجش عدد پراکسید مشخص گردید. نتایج به دست آمده نشان دهنده اثر برشته کردن در جلوگیری از اکسیداسیون روغن بوده که در دمای بالا همراه با زمان بیشتر این افزایش می یابد. البته علی رغم این اثر مثبت, افزایش دما و زمان برشته کردن نباید از حد خاصی تجاوز کند. زیرا به خصوصیات کلی ارگانولپتیک این مواد آسیب می رساند. اگر چه عمل برشته کردن سبب کاهش چشمگیر میزان اکسیداسیون روغن در بادام زمینی میشود, اما درمورد روغن فندق اثر آن چندان قابل توجه نیست.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رادفر، رامین، و فاطمی، حسن. (1382). بررسی شرایط مناسب برشته کردن برای جلوگیری از اکسیداسیون روغن فندق و بادام زمینی. علوم کشاورزی ایران، 34(1)، 199-205. SID. https://sid.ir/paper/418099/fa

    Vancouver: کپی

    رادفر رامین، فاطمی حسن. بررسی شرایط مناسب برشته کردن برای جلوگیری از اکسیداسیون روغن فندق و بادام زمینی. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1382؛34(1):199-205. Available from: https://sid.ir/paper/418099/fa

    IEEE: کپی

    رامین رادفر، و حسن فاطمی، “بررسی شرایط مناسب برشته کردن برای جلوگیری از اکسیداسیون روغن فندق و بادام زمینی،” علوم کشاورزی ایران، vol. 34، no. 1، pp. 199–205، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/418099/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا