APA:
کپیرادفر، رامین، و فاطمی، حسن. (1382). بررسی شرایط مناسب برشته کردن برای جلوگیری از اکسیداسیون روغن فندق و بادام زمینی. علوم کشاورزی ایران، 34(1)، 199-205. SID. https://sid.ir/paper/418099/fa
Vancouver:
کپیرادفر رامین، فاطمی حسن. بررسی شرایط مناسب برشته کردن برای جلوگیری از اکسیداسیون روغن فندق و بادام زمینی. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1382؛34(1):199-205. Available from: https://sid.ir/paper/418099/fa
IEEE:
کپیرامین رادفر، و حسن فاطمی، “بررسی شرایط مناسب برشته کردن برای جلوگیری از اکسیداسیون روغن فندق و بادام زمینی،” علوم کشاورزی ایران، vol. 34، no. 1، pp. 199–205، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/418099/fa