APA:
کپیباقری، هادی، کاشانی نژاد، مهدی، ضیایی فر، امان محمد، و اعلمی، مهران. (1395). ارزیابی پارامتر های رنگی, رطوبت و میزان انرژی مصرفی طی برشته کردن مغز بادام زمینی با استفاده از هوای داغ. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 3(11)، 59-71. SID. https://sid.ir/paper/508548/fa
Vancouver:
کپیباقری هادی، کاشانی نژاد مهدی، ضیایی فر امان محمد، اعلمی مهران. ارزیابی پارامتر های رنگی, رطوبت و میزان انرژی مصرفی طی برشته کردن مغز بادام زمینی با استفاده از هوای داغ. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1395؛3(11):59-71. Available from: https://sid.ir/paper/508548/fa
IEEE:
کپیهادی باقری، مهدی کاشانی نژاد، امان محمد ضیایی فر، و مهران اعلمی، “ارزیابی پارامتر های رنگی, رطوبت و میزان انرژی مصرفی طی برشته کردن مغز بادام زمینی با استفاده از هوای داغ،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 3، no. 11، pp. 59–71، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/508548/fa