APA:
کپیباقری، هادی، کاشانی نژاد، مهدی، ضیایی فر، امان محمد، و اعلمی، مهران. (1398). مدل سازی فرآیند برشته کردن مغز بادام زمینی با استفاده از سامانه ترکیبی هوای داغ-مادون قرمز. علوم غذایی و تغذیه، 16(4 (پیاپی 64) )، 59-70. SID. https://sid.ir/paper/143255/fa
Vancouver:
کپیباقری هادی، کاشانی نژاد مهدی، ضیایی فر امان محمد، اعلمی مهران. مدل سازی فرآیند برشته کردن مغز بادام زمینی با استفاده از سامانه ترکیبی هوای داغ-مادون قرمز. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1398؛16(4 (پیاپی 64) ):59-70. Available from: https://sid.ir/paper/143255/fa
IEEE:
کپیهادی باقری، مهدی کاشانی نژاد، امان محمد ضیایی فر، و مهران اعلمی، “مدل سازی فرآیند برشته کردن مغز بادام زمینی با استفاده از سامانه ترکیبی هوای داغ-مادون قرمز،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 16، no. 4 (پیاپی 64) ، pp. 59–70، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143255/fa