Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

416
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

494
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر عصاره میوه انار (. Punica granatum L) همراه با تمرین هوازی بر رزیستین، آدیپونکتین سرمی و مقاومت به انسولین زنان مبتلا به دیابت نوع دو

صفحات

 صفحه شروع 39 | صفحه پایان 47

چکیده

 سابقه و هدف عوامل مترشحه از آدیپوسیت ها مثل رزیستین و آدیپونکتین بر مقاومت محیطی به انسولین و دیابت نوع دو تاثیر دارند. فعالیت های بدنی و انار دارای خاصیت ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی بوده که بر رزیستین و آدیپونکتین تاثیرگذارند. هدف از این پژوهش بررسی اثر مصرف عصاره میوه انار همراه با تمرین هوازی بر رزیستین, آدیپونکتین سرمی و مقاومت به انسولین زنان مبتلا به دیابتی نوع دو می باشد. مواد و روش ها تعداد 33 نفر زن مبتلا به دیابت نوع دو از شهرستان بابل انتخاب شده و به طور تصادفی به چهار گروه (کنترل, عصاره میوه انار, تمرین و عصاره میوه انار-تمرین) تقسیم شدند. گروه های تمرین به مدت شش هفته, هر هفته سه جلسه (با شدت 60 تا 75 درصد ضربان قلب ذخیره و مدت 25 تا 45 دقیقه) در برنامه تمرینی هوازی شرکت کردند. گروه های کنترل-عصاره میوه انار و عصاره میوه انار-تمرین, 150 میلی لیتر عصاره میوه انار را به مدت شش هفته (حدود ساعت 18 عصر) مصرف نمودند. دو روز قبل و بعد از اجرای پروتکل, خون گیری انجام شد. نتایج یافته ها نشان داد که تفاوت معنی داری بین سطوح رزیستین در سه گروه تجربی وجود ندارد. همچنین, نتایج نشان داد که تفاوت معنی داری بین سطوح آدیپونکتین و مقاومت به انسولین در هر چهار گروه وجود دارد. نتیجه گیری در مجموع می توان گقت تمرین و عصاره میوه انار و ترکیب این دو از طریق کاهش آدیپونکتین و مقاومت به انسولین در زنان مبتلا به دیابت نوع دو اثرات آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی نشان می دهند.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

عبدی، احمد، و مهاجرایروانی، ارد. (1397). اثر عصاره میوه انار (. Punica granatum L) همراه با تمرین هوازی بر رزیستین, آدیپونکتین سرمی و مقاومت به انسولین زنان مبتلا به دیابت نوع دو. فیض، 22(1 )، 39-47. SID. https://sid.ir/paper/40765/fa

Vancouver: کپی

عبدی احمد، مهاجرایروانی ارد. اثر عصاره میوه انار (. Punica granatum L) همراه با تمرین هوازی بر رزیستین, آدیپونکتین سرمی و مقاومت به انسولین زنان مبتلا به دیابت نوع دو. فیض[Internet]. 1397؛22(1 ):39-47. Available from: https://sid.ir/paper/40765/fa

IEEE: کپی

احمد عبدی، و ارد مهاجرایروانی، “اثر عصاره میوه انار (. Punica granatum L) همراه با تمرین هوازی بر رزیستین, آدیپونکتین سرمی و مقاومت به انسولین زنان مبتلا به دیابت نوع دو،” فیض، vol. 22، no. 1 ، pp. 39–47، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/40765/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا