Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

343
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارتباط میزان یارانه پرداختی به گندم و آرد و سرانه مصرفی نان در خانوارهای ایرانی

صفحات

 صفحه شروع 105 | صفحه پایان 115

کلیدواژه

چکیده

 زمینه و هدف سیاست های مالی می توانند نقش مهمی در رفتار و سلامت مصرف کنندگان بازی کنند. مطالعه حاضر با هدف تحلیل روند میزان مصرف نان در ایران و تغییرات میزان یارانه پرداختی به آن صورت پذیرفت. روش کار برای دستیابی به اهداف این مطالعه, میزان مصرف نان در خانوارهای ایرانی از ترازنامه غذایی سال های 1390-1381 جمهوری اسلامی ایران و میزان یارانه پرداختی به آن از مستندات و آمارهای موجود در وزارت امور اقتصادی و دارایی و سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان استخراج گردید. تجزیه و تحلیل داده ها به وسیله نرم افزار SPSS-16 و با استفاده از آمار توصیفی و آزمون های آماری ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون خطی با ضریب اطمینان 95 درصد انجام شد. یافته ها نتایج آزمون رگرسیون خطی بین میزان یارانه پرداختی به نان و میزان مصرف نان (019/0=p و 720/0-=r) و همچنین میزان انرژی تولیدی در بدن (003/0=p و 824/0-=r) اختلاف آماری معناداری را نشان داد, به طوری که به ازای افزایش هر یک میلیارد ریال یارانه پرداختی به نان, 712/63 تن از میزان مصرف نان و 014/0 کیلوکالری از انرژی مصرفی در روز کاسته می شود. نتیجه گیری یافته های این مطالعه نشان داد که در طی سال‫ های مورد بررسی, مصرف نان و میزان انرژی تولیدی آن در بدن با افزایش میزان یارانه های پرداختی به نان روند کاهشی داشته است, توجه ناکافی به کیفیت آرد و نان تولیدی, افزایش ضایعات نان, فقدان حق انتخاب برای مشتریان و نانوایان, ضعف در آموزش نانوایان و پیچیدگی‫ های مربوط به سهمیه بندی آرد از عمده‫ ترین مشکلات مرتبط با ساختار یارانه های تولید نان در کشور هستند. ‬ ‬ ‬

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    باباشاهی، مینا، و شکی، سمیرا. (1400). ارتباط میزان یارانه پرداختی به گندم و آرد و سرانه مصرفی نان در خانوارهای ایرانی. سلامت و بهداشت اردبیل، 12(1 )، 105-115. SID. https://sid.ir/paper/412695/fa

    Vancouver: کپی

    باباشاهی مینا، شکی سمیرا. ارتباط میزان یارانه پرداختی به گندم و آرد و سرانه مصرفی نان در خانوارهای ایرانی. سلامت و بهداشت اردبیل[Internet]. 1400؛12(1 ):105-115. Available from: https://sid.ir/paper/412695/fa

    IEEE: کپی

    مینا باباشاهی، و سمیرا شکی، “ارتباط میزان یارانه پرداختی به گندم و آرد و سرانه مصرفی نان در خانوارهای ایرانی،” سلامت و بهداشت اردبیل، vol. 12، no. 1 ، pp. 105–115، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/412695/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا