مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

358
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارتباط میزان یارانه پرداختی به گندم و آرد و سرانه مصرفی نان در خانوارهای ایرانی

صفحات

 صفحه شروع 105 | صفحه پایان 115

کلیدواژه

چکیده

 زمینه و هدف سیاست های مالی می توانند نقش مهمی در رفتار و سلامت مصرف کنندگان بازی کنند. مطالعه حاضر با هدف تحلیل روند میزان مصرف نان در ایران و تغییرات میزان یارانه پرداختی به آن صورت پذیرفت. روش کار برای دستیابی به اهداف این مطالعه, میزان مصرف نان در خانوارهای ایرانی از ترازنامه غذایی سال های 1390-1381 جمهوری اسلامی ایران و میزان یارانه پرداختی به آن از مستندات و آمارهای موجود در وزارت امور اقتصادی و دارایی و سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان استخراج گردید. تجزیه و تحلیل داده ها به وسیله نرم افزار SPSS-16 و با استفاده از آمار توصیفی و آزمون های آماری ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون خطی با ضریب اطمینان 95 درصد انجام شد. یافته ها نتایج آزمون رگرسیون خطی بین میزان یارانه پرداختی به نان و میزان مصرف نان (019/0=p و 720/0-=r) و همچنین میزان انرژی تولیدی در بدن (003/0=p و 824/0-=r) اختلاف آماری معناداری را نشان داد, به طوری که به ازای افزایش هر یک میلیارد ریال یارانه پرداختی به نان, 712/63 تن از میزان مصرف نان و 014/0 کیلوکالری از انرژی مصرفی در روز کاسته می شود. نتیجه گیری یافته های این مطالعه نشان داد که در طی سال‫ های مورد بررسی, مصرف نان و میزان انرژی تولیدی آن در بدن با افزایش میزان یارانه های پرداختی به نان روند کاهشی داشته است, توجه ناکافی به کیفیت آرد و نان تولیدی, افزایش ضایعات نان, فقدان حق انتخاب برای مشتریان و نانوایان, ضعف در آموزش نانوایان و پیچیدگی‫ های مربوط به سهمیه بندی آرد از عمده‫ ترین مشکلات مرتبط با ساختار یارانه های تولید نان در کشور هستند. ‬ ‬ ‬

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    باباشاهی، مینا، و شکی، سمیرا. (1400). ارتباط میزان یارانه پرداختی به گندم و آرد و سرانه مصرفی نان در خانوارهای ایرانی. سلامت و بهداشت اردبیل، 12(1 )، 105-115. SID. https://sid.ir/paper/412695/fa

    Vancouver: کپی

    باباشاهی مینا، شکی سمیرا. ارتباط میزان یارانه پرداختی به گندم و آرد و سرانه مصرفی نان در خانوارهای ایرانی. سلامت و بهداشت اردبیل[Internet]. 1400؛12(1 ):105-115. Available from: https://sid.ir/paper/412695/fa

    IEEE: کپی

    مینا باباشاهی، و سمیرا شکی، “ارتباط میزان یارانه پرداختی به گندم و آرد و سرانه مصرفی نان در خانوارهای ایرانی،” سلامت و بهداشت اردبیل، vol. 12، no. 1 ، pp. 105–115، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/412695/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button