APA:
کپیهرانده، نیلوفر، و منصوری پور، ثمر. (1399). بررسی تاثیر ریزجلبک اسپیرولینا (آرتروسپیرا) پلاتنسیس بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی لواشک کیوی. تحقیقات نظام سلامت، 16(4 )، 259-265. SID. https://sid.ir/paper/415709/fa
Vancouver:
کپیهرانده نیلوفر، منصوری پور ثمر. بررسی تاثیر ریزجلبک اسپیرولینا (آرتروسپیرا) پلاتنسیس بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی لواشک کیوی. تحقیقات نظام سلامت[Internet]. 1399؛16(4 ):259-265. Available from: https://sid.ir/paper/415709/fa
IEEE:
کپینیلوفر هرانده، و ثمر منصوری پور، “بررسی تاثیر ریزجلبک اسپیرولینا (آرتروسپیرا) پلاتنسیس بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی لواشک کیوی،” تحقیقات نظام سلامت، vol. 16، no. 4 ، pp. 259–265، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/415709/fa