APA:
کپیایمانی مطلق، یاسمن، و قراچورلو، مریم. (1399). ارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از سه نمونه دانه چیا. علوم غذایی و تغذیه، 18(1 (پیاپی 69) )، 27-36. SID. https://sid.ir/paper/415761/fa
Vancouver:
کپیایمانی مطلق یاسمن، قراچورلو مریم. ارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از سه نمونه دانه چیا. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1399؛18(1 (پیاپی 69) ):27-36. Available from: https://sid.ir/paper/415761/fa
IEEE:
کپییاسمن ایمانی مطلق، و مریم قراچورلو، “ارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از سه نمونه دانه چیا،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 18، no. 1 (پیاپی 69) ، pp. 27–36، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/415761/fa