APA:
کپیخاجوی، هلیا، و احمدی دستگردی، آُسیه. (1399). تاثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora boiss) بر ویژگی های حسی و پایداری اکسیداتیو سس مایونز. علوم غذایی و تغذیه، 18(1 (پیاپی 69) )، 49-60. SID. https://sid.ir/paper/415762/fa
Vancouver:
کپیخاجوی هلیا، احمدی دستگردی آُسیه. تاثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora boiss) بر ویژگی های حسی و پایداری اکسیداتیو سس مایونز. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1399؛18(1 (پیاپی 69) ):49-60. Available from: https://sid.ir/paper/415762/fa
IEEE:
کپیهلیا خاجوی، و آُسیه احمدی دستگردی، “تاثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora boiss) بر ویژگی های حسی و پایداری اکسیداتیو سس مایونز،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 18، no. 1 (پیاپی 69) ، pp. 49–60، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/415762/fa