APA:
کپیعلائی روزبهانی، زهرا. (1399). تاثیر تیمار فراصوت برروی رنگ, محتوی فنلی, فلاونوئیدها و پروفایل قند آب لیمو ترش جهرمی. علوم غذایی و تغذیه، 18(1 (پیاپی 69) )، 37-48. SID. https://sid.ir/paper/416078/fa
Vancouver:
کپیعلائی روزبهانی زهرا. تاثیر تیمار فراصوت برروی رنگ, محتوی فنلی, فلاونوئیدها و پروفایل قند آب لیمو ترش جهرمی. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1399؛18(1 (پیاپی 69) ):37-48. Available from: https://sid.ir/paper/416078/fa
IEEE:
کپیزهرا علائی روزبهانی، “تاثیر تیمار فراصوت برروی رنگ, محتوی فنلی, فلاونوئیدها و پروفایل قند آب لیمو ترش جهرمی،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 18، no. 1 (پیاپی 69) ، pp. 37–48، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/416078/fa