APA:
کپیاردهه، مهسا، و شهریاری، شهلا. (1399). بهبود پایداری اکسیداتیو روغن پیه گاوی با استفاده از ویژگی آنتی اکسیدانی چای سبز و لسیتین. علوم غذایی و تغذیه، 18(1 (پیاپی 69) )، 107-120. SID. https://sid.ir/paper/416122/fa
Vancouver:
کپیاردهه مهسا، شهریاری شهلا. بهبود پایداری اکسیداتیو روغن پیه گاوی با استفاده از ویژگی آنتی اکسیدانی چای سبز و لسیتین. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1399؛18(1 (پیاپی 69) ):107-120. Available from: https://sid.ir/paper/416122/fa
IEEE:
کپیمهسا اردهه، و شهلا شهریاری، “بهبود پایداری اکسیداتیو روغن پیه گاوی با استفاده از ویژگی آنتی اکسیدانی چای سبز و لسیتین،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 18، no. 1 (پیاپی 69) ، pp. 107–120، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/416122/fa