مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

225
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

105
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر افزودن اینولین و میکرو کریستالین سلولز در میزان جذب روغن، بافت و ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت مرغ پری بیوتیک

صفحات

 صفحه شروع 71 | صفحه پایان 82

چکیده

 مقدمه: در سال های اخیر مصرف فرآورده های سرخ شده و نیمه سرخ شده گوشتی نظیر انواع ناگت ها افزایش یافته است. نگرانی های روز افزون پیرامون خطرات بالقوه مرتبط با مصرف غذاهای پر چرب سبب شده است تا صنعت غذا به توسعه غذاهایی با فرمولاسیون جدید و کم چرب روی آورد. مواد و روش: ناگت مرغ پری بیوتیک حاوی میکروکریستالین سلولز در غلظت های (5/0, 1, 5/1 %) و اینولین در غلظت های (5/1, 5/2, 5/3 %) بصورت تکی و مخلوط (5/2 % اینولین و 1% میکرو کریستالین سلولز) تولید شد. و از نظر خصوصیات فیزیکوشیمیایی, بافت, میزان جذب روغن و ویژگی های حسی نمونه ها یکساعت پس از تولید و 120 روز پس از تولید با نمونه شاهد مقایسه شد. یافته ها: نتایج بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی نشان داد افزودن غلظت های مختلف اینولین و میکرو کریستالین سلولز اثر معنی داری (05/0

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عزیزی، پریا، و ناطقی، لیلا. (1399). بررسی اثر افزودن اینولین و میکرو کریستالین سلولز در میزان جذب روغن, بافت و ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت مرغ پری بیوتیک. علوم غذایی و تغذیه، 18(1 (پیاپی 69) )، 71-82. SID. https://sid.ir/paper/416622/fa

    Vancouver: کپی

    عزیزی پریا، ناطقی لیلا. بررسی اثر افزودن اینولین و میکرو کریستالین سلولز در میزان جذب روغن, بافت و ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت مرغ پری بیوتیک. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1399؛18(1 (پیاپی 69) ):71-82. Available from: https://sid.ir/paper/416622/fa

    IEEE: کپی

    پریا عزیزی، و لیلا ناطقی، “بررسی اثر افزودن اینولین و میکرو کریستالین سلولز در میزان جذب روغن, بافت و ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت مرغ پری بیوتیک،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 18، no. 1 (پیاپی 69) ، pp. 71–82، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/416622/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button