APA:
کپیعزیزی، پریا، و ناطقی، لیلا. (1399). بررسی اثر افزودن اینولین و میکرو کریستالین سلولز در میزان جذب روغن, بافت و ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت مرغ پری بیوتیک. علوم غذایی و تغذیه، 18(1 (پیاپی 69) )، 71-82. SID. https://sid.ir/paper/416622/fa
Vancouver:
کپیعزیزی پریا، ناطقی لیلا. بررسی اثر افزودن اینولین و میکرو کریستالین سلولز در میزان جذب روغن, بافت و ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت مرغ پری بیوتیک. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1399؛18(1 (پیاپی 69) ):71-82. Available from: https://sid.ir/paper/416622/fa
IEEE:
کپیپریا عزیزی، و لیلا ناطقی، “بررسی اثر افزودن اینولین و میکرو کریستالین سلولز در میزان جذب روغن, بافت و ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت مرغ پری بیوتیک،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 18، no. 1 (پیاپی 69) ، pp. 71–82، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/416622/fa