مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

439
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

535
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات ضد میکروبی پلاسمای سرد بر روی باکتری بیماری زای سالمونلا انتریتیدیس موجود بر روی پوسته تخم مرغ

صفحات

 صفحه شروع 85 | صفحه پایان 92

چکیده

 مقدمه تکنولوژی پلاسمای سرد یا پلاسمای غیرحرارتی یکی از روش های فرآوری مواد غذایی میباشد که برای غیرفعالسازی میکروارگانیسمهای پاتوژن و بهبود ایمنی مواد غذایی مورد استفاده قرار میگیرد. پلاسمای سرد میتواند بر غیرفعالسازی طیف گسترده ای از میکروارگانیسمها موثر باشد, بدون اینکه میزبان و بافتهای سالم آسیب ببیند. هدف از این پژوهش ارزیابی تاثیر روش پلاسمای سرد به صورت مستقیم برای کاهش باکتری سالمونال انتریتیدیس موجود بر روی پوسته ی تخم مرغ, همچنین تعیین تاثیر زمان قرارگیری در معرض پلاسما و تعیین ترکیب گاز موثر تزریق شده میباشد. مواد و روش ها در این تحقیق تاثیر تابش پلاسمای سرد اتمسفری با شدت شارش 3 لیتر بر دقیقه و گاز آرگون و آرگون حاوی 5% اکسیژن در سه زمان مختلف بر غیرفعالسازی باکتری سالمونال انتریتیدیس مورد بررسی قرار گرفت. یافته ها اثر تابش گاز آرگون بر روی کاهش باکتری سالمونال انتریتیدیس در زمانهای 1, 3 و 6 دقیقه به ترتیب 020/0, 208/3, 0 ml/cfu در سطح احتمال 1 %تفاوت معنی داری را نشان دادند. همچنین اثر تابش گاز آرگون حاوی 5 %اکسیژن بر روی کاهش باکتری سالمونال انتریتیدیس در زمانهای 9, 3 و 6 دقیقه به ترتیب 552/0, 996/0, 0 ml/cfu بود که هر دو گروه تیمار سیر نزولی و معنی داری را در سطح آماری 1 %نسبت به نمونه شاهد داشتند. نتیجه گیری داده های بدست آمده بیانگر این امر بود که تاثیرات نوع گاز, زمان تابش و اثر متقابل آنها, بر باکتری مورد آزمون (در سطح آماری0/01>P)معنی دار بودند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بهلولی، پریسا، جلالی راد، رضا، و درانیان، داود. (1399). اثرات ضد میکروبی پلاسمای سرد بر روی باکتری بیماری زای سالمونلا انتریتیدیس موجود بر روی پوسته تخم مرغ. علوم غذایی و تغذیه، 17(4 (68 پیاپی) )، 85-92. SID. https://sid.ir/paper/416659/fa

    Vancouver: کپی

    بهلولی پریسا، جلالی راد رضا، درانیان داود. اثرات ضد میکروبی پلاسمای سرد بر روی باکتری بیماری زای سالمونلا انتریتیدیس موجود بر روی پوسته تخم مرغ. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1399؛17(4 (68 پیاپی) ):85-92. Available from: https://sid.ir/paper/416659/fa

    IEEE: کپی

    پریسا بهلولی، رضا جلالی راد، و داود درانیان، “اثرات ضد میکروبی پلاسمای سرد بر روی باکتری بیماری زای سالمونلا انتریتیدیس موجود بر روی پوسته تخم مرغ،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 17، no. 4 (68 پیاپی) ، pp. 85–92، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/416659/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button