APA:
کپیفلاحت، بابک، پوراحمد، رضوان، و خورشیدپور، بیژن. (1399). اثر پلی دکستروز وگالاکتوفروکتوز بر زنده مانی باکتری های پروبیوتیک و ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی کفیر سین بیوتیک. علوم غذایی و تغذیه، 18(1 (پیاپی 69) )، 17-26. SID. https://sid.ir/paper/416694/fa
Vancouver:
کپیفلاحت بابک، پوراحمد رضوان، خورشیدپور بیژن. اثر پلی دکستروز وگالاکتوفروکتوز بر زنده مانی باکتری های پروبیوتیک و ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی کفیر سین بیوتیک. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1399؛18(1 (پیاپی 69) ):17-26. Available from: https://sid.ir/paper/416694/fa
IEEE:
کپیبابک فلاحت، رضوان پوراحمد، و بیژن خورشیدپور، “اثر پلی دکستروز وگالاکتوفروکتوز بر زنده مانی باکتری های پروبیوتیک و ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی کفیر سین بیوتیک،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 18، no. 1 (پیاپی 69) ، pp. 17–26، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/416694/fa