Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

718
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

189
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر کاهش رطوبت بر کیفیت رطب مضافتی

صفحات

 صفحه شروع 191 | صفحه پایان 198

کلیدواژه

چکیده

 یکی از روش های جلوگیری از فساد رطب مضافتی, کاهش میزان رطوبت آن است. عملیات خشک کردن رطب مضافتی به دلیل رطوب زیادی که دارد, ضروری به نظر می رسد, و اگر زود خشک شود و به رطوبت مناسب برسد دیگر نیازی به نگهداری محصول در سردخانه نیست. این بررسی به منظور کاهش میزان رطوبت و افزایش عمر نگهداری رطب مضافتی صورت گرفت. نمونه ها در دمای 50-55 درجه سانتی گراد و زمان های مختلف در اتاقک خشک کن قرار داده شد. سپس در فواصل زمانی سه ساعت برخی نمونه های رطب از خشک کن خارج شده, میزان رطوبت و ویژگیهای کیفی آنها , شامل اسدیته,بافت, طعم و مزه و قابلیت پذیرش کلی ارزیابی و سپس منحنی سرعت خشک شدن رطب نیست به زمان رسم گردید. رطوبت هوای خشک کن بین 10 تا 15 درصد بود. با افزایش زمان خشک کردن محصول, میزان اسیدیته به علت فعالیت میکروارگانیزم ها افزایش, و کیفیت ارگاتولپتیک رطب , به ویژه پس از 12 ساعت خشک کردن و در رطوبت های کمتر از 22 درصد کاهش یافت. سرانجام , با در نظر گرفتن فعالیت آبی برای رشد میکروارگانیزم ها و کیفیت محصول, به منظور خشک کردن رطب مضافتی تا میزان رطوبت 22 درصد, مدت زمان 9 تا 12 ساعت پیشنهاد گردید. در رطوبتهای احتمالی تخمیر زیاد می شود, و در رطوبت های کمتر پذیرش کلی رطب کاهش می یابد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فولادی، محمدحسن، و گلشن تفتی، ابوالفضل. (1382). اثر کاهش رطوبت بر کیفیت رطب مضافتی. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 7(1)، 191-198. SID. https://sid.ir/paper/417482/fa

    Vancouver: کپی

    فولادی محمدحسن، گلشن تفتی ابوالفضل. اثر کاهش رطوبت بر کیفیت رطب مضافتی. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1382؛7(1):191-198. Available from: https://sid.ir/paper/417482/fa

    IEEE: کپی

    محمدحسن فولادی، و ابوالفضل گلشن تفتی، “اثر کاهش رطوبت بر کیفیت رطب مضافتی،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 7، no. 1، pp. 191–198، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/417482/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا