مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

783
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

145
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر سطوح مختلف روغن ماهی کلیکا در جیره، بر صفات پرورشی ترکیب شیمیایی بدن ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحات

 صفحه شروع 245 | صفحه پایان 245

چکیده

 با توجه به اهمیت و نقش اجزای تشکیل دهنده جیره بر ویژگیهای کمی و کیفی ماهی, تاثیر مقادیر مختلف چربی جیره بر عملکرد ماهی قزل آلای رنگین کمان بررسی گردید. پنج جیره آزمایشی حاوی (35 درصد پروتئین ثابت) صفر , 5 ,10 , 15, 20درصد چربی (روغن ماهی کلیکا) تهیه و در چارچوب طرح کاملا تصادفی با چهار تکرار ,پس از 10 روز سازگاری, به مدت هشت هفته به کار رفت. تعداد 200 قطعه ماهی قزل آلای رنگین کمان با میانگین وزنی 200±11گرم , در 20 قفس به طور تصادفی و به تعداد مساوی رهاسازی شد. در پایان آزمایش , افزایش وزن, میزان رشد ویژه, ضریب تبدیل خوراک و شاخص وضعیت محاسبه گردید. هم چنین, ترکیب شیمیایی بدن (چربی, پروتئین و خاکستر) و میزان چربی در کبد اندازه گیری شد. نتایج آزمایش نشان داد که جیره حاوی 15 درصد چربی به طور معنی دار (P<0.05) موجب افزایش وزن و ضریب تبدیل خوراک بهتری نسبت به دیگر جیرهها شده است. ولی از نظر رشد ویژه و شاخص وضعیت تفاوت معنی داری با جیره های دیگر نشان نداد, بیشترین میزان چربی گوشت به جیره های حاوی 15 و 20 درصد چربی تعلق داشت, که با سطوح دیگر چربی اختلاف معنی داری نشان دادند (P<0.05). هم چنین جیره های حاوی 5 تا 20 درصد چربی با جیره صفر درصد چربی مورد آزمایش (روغن کیلکا) , از نظر تاثیر بر چربی ذخیره شه در کبد ,تفاوت معنی دار داشت (P<0.05) . از نظر میزان خاکستر گوشت تفاوت معنی داری بین جیره ها دیده نشدند (p>0.05). در مجموع , نتایج به دست آمده سطح 15 درصد چربی را در جیره ماهی قزل آلا رنگین کمان توصیه مینماید.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

محبوبی صوفیانی، نصراله، فانی، علامه، فیضی، زهرا، و پوررضا، جواد. (1382). اثر سطوح مختلف روغن ماهی کلیکا در جیره, بر صفات پرورشی ترکیب شیمیایی بدن ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 7(1)، 245-245. SID. https://sid.ir/paper/417842/fa

Vancouver: کپی

محبوبی صوفیانی نصراله، فانی علامه، فیضی زهرا، پوررضا جواد. اثر سطوح مختلف روغن ماهی کلیکا در جیره, بر صفات پرورشی ترکیب شیمیایی بدن ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1382؛7(1):245-245. Available from: https://sid.ir/paper/417842/fa

IEEE: کپی

نصراله محبوبی صوفیانی، علامه فانی، زهرا فیضی، و جواد پوررضا، “اثر سطوح مختلف روغن ماهی کلیکا در جیره, بر صفات پرورشی ترکیب شیمیایی بدن ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 7، no. 1، pp. 245–245، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/417842/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button