APA:
کپیبادپارودسری، اسماعیل، توکل، ساره، قمی، محمدرضا، و فغانی لنگرودی، حمید. (1392). تاثیر سطوح مختلف روغن ماهی و روغن سویا در جیره غذایی بر شاخص های رشد, تغذیه و آنالیز لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 7(3 (پیاپی 27))، 51-56. SID. https://sid.ir/paper/161802/fa
Vancouver:
کپیبادپارودسری اسماعیل، توکل ساره، قمی محمدرضا، فغانی لنگرودی حمید. تاثیر سطوح مختلف روغن ماهی و روغن سویا در جیره غذایی بر شاخص های رشد, تغذیه و آنالیز لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1392؛7(3 (پیاپی 27)):51-56. Available from: https://sid.ir/paper/161802/fa
IEEE:
کپیاسماعیل بادپارودسری، ساره توکل، محمدرضا قمی، و حمید فغانی لنگرودی، “تاثیر سطوح مختلف روغن ماهی و روغن سویا در جیره غذایی بر شاخص های رشد, تغذیه و آنالیز لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss)،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 7، no. 3 (پیاپی 27)، pp. 51–56، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161802/fa