مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,796
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

639
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر سطوح مختلف روغن ماهی و روغن سویا در جیره غذایی بر شاخص های رشد، تغذیه و آنالیز لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss)

صفحات

 صفحه شروع 51 | صفحه پایان 56

چکیده

 در این مطالعه تاثیر سطوح مختلف روغن ماهی و روغن سویا در جیره غذایی بر شاخص های رشد و آنالیز لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان به مدت 8 هفته ارزیابی شد. ماهیان انگشت قد قزل آلای رنگین کمان با میانگین وزن 10 گرم با 3 جیره غذایی متفاوت که پروتئین 40 درصد در هر کدام از جیره ها تغذیه شدند. جیره غذایی در تمامی تیمارها با 55 درصد آرد ماهی, 10 درصد آرد گندم, 20 درصد آرد سویا و 5 درصد مکمل های افزودنی به صورت ثابت بوده, در حالی که روغن ماهی و روغن سویا در سه جیره متفاوت می باشد, بدین صورت که در تیمار اول (تیمار شاهد), 10 درصد روغن ماهی به جیره اضافه گردید و در تیمار دوم, 10 درصد روغن سویا و تیمار سوم, 5 درصد روغن ماهی و 5 درصد روغن سویا اضافه و مورد بررسی قرار گرفت. تعداد 540 قطعه بچه ماهی قزل آلا در 3 تیمار و هر تیمار شامل 3 تکرار بود و به صورت تصادفی (60 قطعه بچه ماهی در هر حوضچه) توزیع شدند. پس از 8 هفته غذادهی نتایج نشان داد که تغییر در میزان روغن ماهی و روغن سویا در جیره های غذایی بر متغیرهای پاسخ رطوبت و چربی اثرگذار است (p>0.05) و بر متغیرهای دیگر یعنی خاکستر و پروتئین خام اثر معنی داری ندارد (p<0.05). همچنین تغییر در میزان روغن ماهی و روغن سویا در جیره های غذایی بر اکثر فاکتورهای رشد مورد مطالعه شامل GR و BWI اثرگذار است (p<0.05) و در مورد FCR, SGR و CF اثرگذار نبوده است (p>0.05).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    بادپارودسری، اسماعیل، توکل، ساره، قمی، محمدرضا، و فغانی لنگرودی، حمید. (1392). تاثیر سطوح مختلف روغن ماهی و روغن سویا در جیره غذایی بر شاخص های رشد, تغذیه و آنالیز لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 7(3 (پیاپی 27))، 51-56. SID. https://sid.ir/paper/161802/fa

    Vancouver: کپی

    بادپارودسری اسماعیل، توکل ساره، قمی محمدرضا، فغانی لنگرودی حمید. تاثیر سطوح مختلف روغن ماهی و روغن سویا در جیره غذایی بر شاخص های رشد, تغذیه و آنالیز لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1392؛7(3 (پیاپی 27)):51-56. Available from: https://sid.ir/paper/161802/fa

    IEEE: کپی

    اسماعیل بادپارودسری، ساره توکل، محمدرضا قمی، و حمید فغانی لنگرودی، “تاثیر سطوح مختلف روغن ماهی و روغن سویا در جیره غذایی بر شاخص های رشد, تغذیه و آنالیز لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss)،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 7، no. 3 (پیاپی 27)، pp. 51–56، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161802/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button