APA:
کپیسجادی طبسی، سیدابوالقاسم، رجبی، امید، عباس پور، محمدرضا، و شفیعی نیک، رضا. (1381). بررسی فرمولاسیون یک فرآورده جامد خوراکی از انسولین: مطالعات آزادسازی و پایداری
. مجله علوم پایه پزشکی ایران، 5(2 (پیاپی 14))، 75-81. SID. https://sid.ir/paper/419784/fa
Vancouver:
کپیسجادی طبسی سیدابوالقاسم، رجبی امید، عباس پور محمدرضا، شفیعی نیک رضا. بررسی فرمولاسیون یک فرآورده جامد خوراکی از انسولین: مطالعات آزادسازی و پایداری
. مجله علوم پایه پزشکی ایران[Internet]. 1381؛5(2 (پیاپی 14)):75-81. Available from: https://sid.ir/paper/419784/fa
IEEE:
کپیسیدابوالقاسم سجادی طبسی، امید رجبی، محمدرضا عباس پور، و رضا شفیعی نیک، “بررسی فرمولاسیون یک فرآورده جامد خوراکی از انسولین: مطالعات آزادسازی و پایداری
،” مجله علوم پایه پزشکی ایران، vol. 5، no. 2 (پیاپی 14)، pp. 75–81، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/419784/fa