مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,656
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

290
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

6

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر عصاره الکلی و آبی برگ لاواندولا استوکاس بر استافیلوکوکوس اورئوس و سایر باکتری های گرم منفی

صفحات

 صفحه شروع 3 | صفحه پایان 9

چکیده

 زمینه: با مقاومت روزافزون باکتری های بیماری زا نسبت به داروهای آنتی بیوتیک, محققان در پی یافتن ترکیب ها و داروهای جدید به خصوص داروهای گیاهی به عنوان جای گزین آنتی بیوتیک های غیر موثر هستند. هدف: مطالعه به منظور تعیین خواص ضد باکتریایی عصاره آبی و الکلی گیاه لاواندولااستوکاس بر سویه های بالینی و استاندارد باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس, سالمونلاتایفی, سودوموناس آئروژینوزا و اشرشیاکلی انجام شد.مواد و روش ها: این مطالعه آزمایشگاهی در سال 1379 در گروه میکروب شناسی دانشگاه علوم پزشکی اهواز انجام شد. عصاره ها به روش تقطیر در خلا استخراج شدند. خاصیت ضدباکتریایی عصاره ها ابتدا به روش رقت لوله ای در محیط مایع مورد بررسی قرار گرفت و حداقل غلظت مهارکننده و کشنده با استفاده از درصد غلظت های مختلف عصاره ها تعیین شد. با تهیه صفحه از غلظت های تعیین شده, در روش آنتی بیوگرام به شیوه انتشار صفحه در آگار, میانگین قطر هاله های عدم رشد روی محیط جامد با یکدیگر مقایسه شدند. یافته ها: غلظت های معینی از این عصاره ها دارای اثر ضد میکروبی قابل توجهی روی باکتری ها بودند. تاثیر عصاره ها با کم شدن غلظت آنها در دیسک, کم می شد. عصاره های الکلی با غلظت 20 و30 میلی گرم به طور معنی دار اثر مهاری روی رشد باکتری های مورد آزمایش داشتند که در این میان غلظت 30 میلی گرم دارای هر دو اثر مهاری و کشندگی بود.نتیجه گیری: علی رغم تاثیر قابل توجه برخی از غلظت های عصاره این گیاه بر باکتری ها, برای معرفی آن به عنوان جای گزین داروهای ضد میکروبی, به مطالعه های وسیع تری نیاز است.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خسروی، آذردخت، و ملکان، محمدعلی. (1382). اثر عصاره الکلی و آبی برگ لاواندولا استوکاس بر استافیلوکوکوس اورئوس و سایر باکتری های گرم منفی. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، 7(4 (پیاپی 29))، 3-9. SID. https://sid.ir/paper/423790/fa

    Vancouver: کپی

    خسروی آذردخت، ملکان محمدعلی. اثر عصاره الکلی و آبی برگ لاواندولا استوکاس بر استافیلوکوکوس اورئوس و سایر باکتری های گرم منفی. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین[Internet]. 1382؛7(4 (پیاپی 29)):3-9. Available from: https://sid.ir/paper/423790/fa

    IEEE: کپی

    آذردخت خسروی، و محمدعلی ملکان، “اثر عصاره الکلی و آبی برگ لاواندولا استوکاس بر استافیلوکوکوس اورئوس و سایر باکتری های گرم منفی،” مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، vol. 7، no. 4 (پیاپی 29)، pp. 3–9، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/423790/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button