مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,573
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بکارگیری روش خشک کردن ترکیبی (پوشش دادن، خشک کن هوا و مایکروویو) در خشک کردن برگه های نازک سیب

صفحات

 صفحه شروع 777 | صفحه پایان 785

چکیده

 دراین مطالعه برشهای نازک سیب (به قطر 22 میلیمتر و ضخامت 4 میلیمتر) واریته زرد لبنانی با استفاده از روش ترکیبی پوشش دادن, خشک کردن با هوای داغ و انرژی مایکروویو, تحت فرآیند قرارگرفتند. جهت جلوگیری از قهوه ای شدن آنزیمی نمونه ها درحین فرآیند, روش آنزیم بری حرارتی با آب داغ (ادقیقه, (80°c, مورد استفاده قرار گرفت. به منظور ایجاد محصولی با بافت حجیم و متخلخل از محلولهای 2%  نشاسته, پکتین و کربوکسی متیل سلولز به همراه 1% کلسیسم کلراید استفاده شد. پس از فرآیندهای آنزیم بری, پوشش دادن (1 دقیقه, دردمای اتاق) خشک کردن با هوای داغ 70°c)  و سرعت جریان 1متر برثانیه) و نهایتا خشک کردن با انرژی مایکروویو(300 وات, 10 ثانیه), محصولی با بافت حجیم ومتخلخل بدست آمد که نسبت به محصول خشک شده درخشک کن های مرسوم هوای داغ دارای ویژگیهای کیفی بهتری می باشد. از مهمترین ویژگیهای کیفی محصولات خشک شده تخلخل است. پس از فرآیند, میزان تخلخل برای نمونه خشک شده به روش رایج53.26% و برای نمونه های خشک شده به روش ترکیبی, پوشش داده شده با نشاسته سوسپانسیونی, پکتین و کربوکسی متیل سلولز بترتیب برابر61.70,63.59 , 52.40% بوده است. استفاده ازکلسیم کلراید به همراه مواد پوشش دهنده بعنوان یک بهبود دهنده ویژگیهای ساختمانی موجب افزایش تخلخل نمونه ها شده است (تاحدود 73%). بررسی های انجام شده با استفاده از میکروسکوپ الکترونی نشان دهنده بافت کاملا متخلخل برای نمونه های پوشش داده شده با نشاسته و پکتین به همراه کلسیم کلراید می باشد درحالیکه درنمونه خشک شده با روش مرسوم, دیواره ها و حفرات سلولی کاملا چروکیده اند. تصاویر نشان دهنده جدا شدن دیواره های سلولی دراثراعمال انرژی اعمال انرژی مایکروویو می باشند.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    امام جمعه، زهرا، و عسکری، غلامرضا. (1383). بکارگیری روش خشک کردن ترکیبی (پوشش دادن, خشک کن هوا و مایکروویو) در خشک کردن برگه های نازک سیب . علوم کشاورزی ایران، 35(3)، 777-785. SID. https://sid.ir/paper/424229/fa

    Vancouver: کپی

    امام جمعه زهرا، عسکری غلامرضا. بکارگیری روش خشک کردن ترکیبی (پوشش دادن, خشک کن هوا و مایکروویو) در خشک کردن برگه های نازک سیب . علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1383؛35(3):777-785. Available from: https://sid.ir/paper/424229/fa

    IEEE: کپی

    زهرا امام جمعه، و غلامرضا عسکری، “بکارگیری روش خشک کردن ترکیبی (پوشش دادن, خشک کن هوا و مایکروویو) در خشک کردن برگه های نازک سیب ،” علوم کشاورزی ایران، vol. 35، no. 3، pp. 777–785، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/424229/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button