مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

822
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

230
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر کم آبیاری در آخر فصل بر ترکیبات میوه انگور رقم "مرلوت"

صفحات

 صفحه شروع 961 | صفحه پایان 968

چکیده

 به منظور بررسی اثرکم آبیاری بر کمیت و کیفیت میوه های انگور قرمز رقم "مرلوت" پژوهشی درسال 1381 در مزرعه آزمایشی دانشگاه اودینه (شمال شرق ایتالیا) اجرا گردید. دراین مطالعه بوته های هشت ساله انگور که روی پایه "SO4" پیوند شده بودند, انتخاب شدند. بوته های شاهد از شروع رسیدن میوه (60 روز پس از تمام گل) تا برداشت محصول مقدارقابل ملاحظه ای باران حدود 70 میلیمتر دریافت کردند, درحالیکه بوته های تحت تنش فقط دردو نوبت 60 و 103 روز پس از اتمام گل با کمی آب حدود 2 میلیمتر درهرنوبت آبیاری شدند. طی آزمایش وزن و حجم حبه, موادجامد محلول (بریکس), میزان اسیدکل,PH  آب انگور, میزان فنول کل و غظلت آنتوسیانین تازمان برداشت اندازه گیری شد. محاسبات آماری, تجزیه واریانس و مقایسه تیمارها از طریق آزمون دانکن نشان داد که میزان فنول کل, آنتوسیانین, PH, میزان اسید کل, وزن و اندازه حبه درزمانهای اندازه گیری درتیمارشاهد و تحت تنش خشکی اختلاف معنی دار (P≤0.01) داشتند. میزان اسید کل در تیمارشاهد بطور معنی دار بیشتربود اما PH آب انگور درتیمار تنش خشکی بالاتر از تیمار شاهد بود. تنش خشکی اندازه حبه (وزن و حجم) را کاهش دارد. ضرایب همبستگی بین غلظت آنتوسیانین و موادجامد محلول(r=0.85) , PH آب انگور (r=0.76) و اندازه حبه (r=0.51) مثبت و معنی داری و بین آنتوسیانین با میزان اسید کل (r=-0.78) و پتانسیل آب ساقه  (r=-0.48)منفی ومعنی داربود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ربیعی، ولی، طلایی، علیرضا، پترلونگر، انریکو، عبادی، علی، و احمدی، علی. (1382). اثر کم آبیاری در آخر فصل بر ترکیبات میوه انگور رقم "مرلوت". علوم کشاورزی ایران، 34(4)، 961-968. SID. https://sid.ir/paper/424803/fa

    Vancouver: کپی

    ربیعی ولی، طلایی علیرضا، پترلونگر انریکو، عبادی علی، احمدی علی. اثر کم آبیاری در آخر فصل بر ترکیبات میوه انگور رقم "مرلوت". علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1382؛34(4):961-968. Available from: https://sid.ir/paper/424803/fa

    IEEE: کپی

    ولی ربیعی، علیرضا طلایی، انریکو پترلونگر، علی عبادی، و علی احمدی، “اثر کم آبیاری در آخر فصل بر ترکیبات میوه انگور رقم "مرلوت"،” علوم کشاورزی ایران، vol. 34، no. 4، pp. 961–968، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/424803/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button