مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

385
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

142
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

پژوهشی جغرافیایی درباره مساله ضمانت تهیه غذا در ایران به منظور توسعه

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 18

چکیده

 این پژوهش مبتنی بر آنست که مسئله ضمانت تهیه غذا در ایران که همراه با هدفمندیهای توسعه و رفاه است, در مقطعی از زمان یعنی دو دهه گذشته, مورد بررسی و تحلیلهای جغرافیایی قرار گیرد. با توجه به مفاهیم نظری و عملی ارائه شده توسط دانشگاههای معتبر جهت تامین ضمانت کافی و موفق در زمینه تهیه و تولید غذا, در کشورمان می توان به عناوینی چون انقلاب سبز, ترویج کشاورزی و روستایی, نوآوری, تکنولوژی زیستی و نیز مدلهای توسعه و توسعه پایدار که در برخی از کشورهای آسیایی هم ارائه شده اند, بذل توجه نمود. در هر حال, با آینده نگری, مسئله ضمانت تهیه غذا اهمیت بیشتری خواهد یافت. درصد شاغلان در فعالیتهای کشاورزی معادل با 27.6 می باشد که وضعیتی حد متوسط و خوب از کشورمان را در آسیا نشان می دهد. مسائل مورد مطالعه در این تحقیق مشتمل بر تولید و بازرگانی در محصولات اصلی غذایی گیاهی و تولید و بازرگانی محصولات غذایی دامی می باشند. سنجش و تحلیل مورد نظر درباره اقلام مذکور از لحاظ جنبه های مربوط به میزان تولید و ملاحظات واردات و صادرات مرتبط در مقطع زمانی مورد مطالعه و به ازای هر یک هزار نفر از جمعیت کشور در سال خاص انجام یافته است. کشور ما در آغازه بهره گیری از کاربرد انقلاب سبز در کشاورزی (زراعی و دامی) قرار دارد و نیاز به افزایش تولید کافی و تخصصی مواد غذایی دارد. بهره مندیها از سرمایه گذاریهای مالی مملکتی در سطوح ناحیه ای و ملی در ابقا و توسعه مراکز مهم کشاورزی و روستایی که تولیدکننده غذا هستند, حیاتی محسوب خواهند شد و خودکفایی غذایی ما را در آینده بطور قاطعانه تری تضمین خواهند نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    به فروز، فاطمه. (1380). پژوهشی جغرافیایی درباره مساله ضمانت تهیه غذا در ایران به منظور توسعه . پژوهشهای جغرافیایی، 33(40)، 1-18. SID. https://sid.ir/paper/430166/fa

    Vancouver: کپی

    به فروز فاطمه. پژوهشی جغرافیایی درباره مساله ضمانت تهیه غذا در ایران به منظور توسعه . پژوهشهای جغرافیایی[Internet]. 1380؛33(40):1-18. Available from: https://sid.ir/paper/430166/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه به فروز، “پژوهشی جغرافیایی درباره مساله ضمانت تهیه غذا در ایران به منظور توسعه ،” پژوهشهای جغرافیایی، vol. 33، no. 40، pp. 1–18، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/430166/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button