APA:
کپیعلی، مریم، هدایتی فرد، مسعود، و پورغلام، رضا. (1390). تعیین زمان ماندگاری ماهی کفال طلایی (Liza aurata) شور و بسته بندی شده در خلاء در دمای 4 درجه سانتی گراد. پژوهش های علوم و فنون دریایی، 6(2)، 61-69. SID. https://sid.ir/paper/173974/fa
Vancouver:
کپیعلی مریم، هدایتی فرد مسعود، پورغلام رضا. تعیین زمان ماندگاری ماهی کفال طلایی (Liza aurata) شور و بسته بندی شده در خلاء در دمای 4 درجه سانتی گراد. پژوهش های علوم و فنون دریایی[Internet]. 1390؛6(2):61-69. Available from: https://sid.ir/paper/173974/fa
IEEE:
کپیمریم علی، مسعود هدایتی فرد، و رضا پورغلام، “تعیین زمان ماندگاری ماهی کفال طلایی (Liza aurata) شور و بسته بندی شده در خلاء در دمای 4 درجه سانتی گراد،” پژوهش های علوم و فنون دریایی، vol. 6، no. 2، pp. 61–69، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/173974/fa