مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

951
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

630
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

4

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین زمان ماندگاری ماهی کفال طلایی (Liza aurata) شور و بسته بندی شده در خلاء در دمای 4 درجه سانتی گراد

صفحات

 صفحه شروع 61 | صفحه پایان 69

چکیده

 این پژوهش با هدف تعیین زمان ماندگاری ماهی کفال طلائی (Liza aurata) دریای خزر, شور و بسته بندی شده در خلاء با در نظر گرفتن فساد پروتئین, چربی و تاثیر جمعیت میکروبی در طی 90 روز نگهداری در دمای 4 درجه سانتی گراد انجام گردید. فساد پروتئین براساس اندازه گیری تغییرات مجموع ازت فرار (Total Volatile Nitrogen) و فساد چربی براساس اندازه گیری پراکسید (Peroxide Value) ارزیابی شد. جمعیت میکروبی با انجام آزمایش های شمارش کلی باکتری ها (Total Count), شمارش کلی باکتری های نمک دوست (Halophilic Bacterial Count) و احتمال وجود باکتری Clostridium botulinum بررسی شد. در این مطالعه TVN از 14.5 به 30.80 میلی گرم در 100 گرم نمونه, pv از 3.89 به 28.86 میلی اکی والان اکسیژن در کیلوگرم, tc از log4.40cfu/gr به log5.70cfu/gr و HBC از log4.75cfu/gr به log6.30cfu/gr در محصول عمل آوری شده در زمان نگهداری رسید. در برخی از پارامترهای اندازه گیری شده اختلاف آماری معنی دار P<0.05 دیده شد. باکتری Clostridium botulinum در هیچ یک از تیمارها در طی دوره نگهداری گزارش نشد. نتایج حاصله نشان داد عمل آوری شور, بسته بندی وکیوم و نگهداری در دمای 4 درجه سانتی گراد باعث افزایش عمر ماندگاری ماهی کفال طلایی شور شده می باشد. بهترین زمان مصرف این محصول 30 روز بدست آمد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    علی، مریم، هدایتی فرد، مسعود، و پورغلام، رضا. (1390). تعیین زمان ماندگاری ماهی کفال طلایی (Liza aurata) شور و بسته بندی شده در خلاء در دمای 4 درجه سانتی گراد. پژوهش های علوم و فنون دریایی، 6(2)، 61-69. SID. https://sid.ir/paper/173974/fa

    Vancouver: کپی

    علی مریم، هدایتی فرد مسعود، پورغلام رضا. تعیین زمان ماندگاری ماهی کفال طلایی (Liza aurata) شور و بسته بندی شده در خلاء در دمای 4 درجه سانتی گراد. پژوهش های علوم و فنون دریایی[Internet]. 1390؛6(2):61-69. Available from: https://sid.ir/paper/173974/fa

    IEEE: کپی

    مریم علی، مسعود هدایتی فرد، و رضا پورغلام، “تعیین زمان ماندگاری ماهی کفال طلایی (Liza aurata) شور و بسته بندی شده در خلاء در دمای 4 درجه سانتی گراد،” پژوهش های علوم و فنون دریایی، vol. 6، no. 2، pp. 61–69، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/173974/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button