مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

813
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

554
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر زمان نگهداری در یخ بر کیفیت چربی و ارزیابی حسی ماهی کفال طلایی (Liza aurata)

صفحات

 صفحه شروع 31 | صفحه پایان 40

کلیدواژه

ماهی کفال طلایی (Liza aurata) تغییرات چربیQ4

چکیده

 خصوصیات کیفی ماهی کفال طلایی در 20 روز نگهداری در یخ با ثبت تغییرات چربی و شاخصهای حسی ارزیابی شد. بر اساس نتایج به دست آمده, نمونه ها تغییرات معناداری را در مقدار پراکسید, تیوباربیتوریک اسید, اسیدهای چرب آزاد, آهن و هم ارزیابی حسی نشان دادند (P<0.05). طی دوره نگهداری, در یخ میزان هر یک از شاخصهای فساد چربی پراکسید, تیوباربیتوریک اسید و اسیدهای چرب آزاد افزایش و میزان آهن هم کاهش یافت. ارزیابی حسی نمونه ها نیز نشان دهنده کیفیت عالی تا خوب تا روز هفتم و از کیفیت خوب تا قابل قبول تا روز دهم بود. بنابراین می توان عمل ماندگاری ماهی کفال طلایی نگهداری شده در یخ را تا 10 روز تعیین کرد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

حسینی، سیدولی، رضایی، مسعود، سحری، محمدعلی، و حسینی، هدایت. (1382). اثر زمان نگهداری در یخ بر کیفیت چربی و ارزیابی حسی ماهی کفال طلایی (Liza aurata). مجله علوم و فنون دریایی ایران، 3(1)، 31-40. SID. https://sid.ir/paper/74718/fa

Vancouver: کپی

حسینی سیدولی، رضایی مسعود، سحری محمدعلی، حسینی هدایت. اثر زمان نگهداری در یخ بر کیفیت چربی و ارزیابی حسی ماهی کفال طلایی (Liza aurata). مجله علوم و فنون دریایی ایران[Internet]. 1382؛3(1):31-40. Available from: https://sid.ir/paper/74718/fa

IEEE: کپی

سیدولی حسینی، مسعود رضایی، محمدعلی سحری، و هدایت حسینی، “اثر زمان نگهداری در یخ بر کیفیت چربی و ارزیابی حسی ماهی کفال طلایی (Liza aurata)،” مجله علوم و فنون دریایی ایران، vol. 3، no. 1، pp. 31–40، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/74718/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button