APA:
کپیحسینی، سیدولی، رضایی، مسعود، سحری، محمدعلی، و حسینی، هدایت. (1382). اثر زمان نگهداری در یخ بر کیفیت چربی و ارزیابی حسی ماهی کفال طلایی (Liza aurata). مجله علوم و فنون دریایی ایران، 3(1)، 31-40. SID. https://sid.ir/paper/74718/fa
Vancouver:
کپیحسینی سیدولی، رضایی مسعود، سحری محمدعلی، حسینی هدایت. اثر زمان نگهداری در یخ بر کیفیت چربی و ارزیابی حسی ماهی کفال طلایی (Liza aurata). مجله علوم و فنون دریایی ایران[Internet]. 1382؛3(1):31-40. Available from: https://sid.ir/paper/74718/fa
IEEE:
کپیسیدولی حسینی، مسعود رضایی، محمدعلی سحری، و هدایت حسینی، “اثر زمان نگهداری در یخ بر کیفیت چربی و ارزیابی حسی ماهی کفال طلایی (Liza aurata)،” مجله علوم و فنون دریایی ایران، vol. 3، no. 1، pp. 31–40، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/74718/fa