APA:
کپیصالحی فر، مانیا، شاهدی باغ خندان، محمد، و کبیر، غلامحسین. (1385). بررسی اثرات استفاده از درصدهای مختلف آرد یولاف و چربی اضافی در فرمولاسیون تهیه نان بر خصوصیات حسی و بیاتی بافت نان. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 10(2)، 233-244. SID. https://sid.ir/paper/431583/fa
Vancouver:
کپیصالحی فر مانیا، شاهدی باغ خندان محمد، کبیر غلامحسین. بررسی اثرات استفاده از درصدهای مختلف آرد یولاف و چربی اضافی در فرمولاسیون تهیه نان بر خصوصیات حسی و بیاتی بافت نان. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1385؛10(2):233-244. Available from: https://sid.ir/paper/431583/fa
IEEE:
کپیمانیا صالحی فر، محمد شاهدی باغ خندان، و غلامحسین کبیر، “بررسی اثرات استفاده از درصدهای مختلف آرد یولاف و چربی اضافی در فرمولاسیون تهیه نان بر خصوصیات حسی و بیاتی بافت نان،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 10، no. 2، pp. 233–244، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/431583/fa