مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

478
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

169
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ارتباط رفتارهای بهداشتی و عادات غذایی با ابتلا به سکته مغزی در مراجعین به بیمارستانهای وابسته به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شهر تهران

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 9

چکیده

 پیشگیری از سکته مغزی در گرو شناسایی عوامل خطر و توسعه استراتژیهای کاهش دهنده یا حذف کننده این عوامل است. بدین منظور پژوهشی جهت تعیین ارتباط رفتارهای بهداشتی و عادات غذایی با ابتلا به سکته مغزی به صورت یک مطالعه توصیفی – تحلیلی در دو گروه شاهد و مورد طرح ریزی گردید.ابزار گردآوری اطلاعات, پرسشنامه ای مشتمل بر 44 سوال باز و بسته در رابطه با اهداف پژوهش بود و روش نمونه گیری به صورت نمونه گیری آسان بود. در انتخاب افراد گروه شاهد همسان سازی با افراد گروه مورد در موارد سن, جنس و تحصیلات انجام شد. جهت تجزیه و تحلیل آماری از آمار توصیفی و استنباطی استفاده شد.یافته های پژوهش نشان داد که اکثر بیماران مبتلا به سکته مغزی, زن, بی سواد و دارای شغلی با فعالیت بدنی کم و در گروه سنی 60-70 سال قرار داشتند و دارای سابقه قبلی بیماریهای فشار خون بودند. کلیه رفتارهای بهداشتی و عادات غذایی گروه مورد و شاهد امتیازبندی شد. براساس میانگین امتیازها, گروه بندی به دو گروه ضعیف و خوب صورت گرفت. اکثر گروه مورد (73.75 درصد) در گروه عادات غذایی ضعیف قرار داشتند. انجام آزمون تی, اختلاف معنی دار بین میانگین امتیاز عادات غذایی و رفتارهای بهداشتی در دو گروه را نشان داد (P<0.001). بنابراین آموزش افراد در جهت شناسایی و اجتناب از رفتارهای غیربهداشتی, از بروز سکته مغزی و عوارض ناشی از آن می کاهد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    یعقوبی، طاهره، رضایی ابهری، فریده، و پرهیزگار، سعادت. (1379). بررسی ارتباط رفتارهای بهداشتی و عادات غذایی با ابتلا به سکته مغزی در مراجعین به بیمارستانهای وابسته به وزارت بهداشت, درمان و آموزش پزشکی شهر تهران. ارمغان دانش، 5(20-19)، 1-9. SID. https://sid.ir/paper/431729/fa

    Vancouver: کپی

    یعقوبی طاهره، رضایی ابهری فریده، پرهیزگار سعادت. بررسی ارتباط رفتارهای بهداشتی و عادات غذایی با ابتلا به سکته مغزی در مراجعین به بیمارستانهای وابسته به وزارت بهداشت, درمان و آموزش پزشکی شهر تهران. ارمغان دانش[Internet]. 1379؛5(20-19):1-9. Available from: https://sid.ir/paper/431729/fa

    IEEE: کپی

    طاهره یعقوبی، فریده رضایی ابهری، و سعادت پرهیزگار، “بررسی ارتباط رفتارهای بهداشتی و عادات غذایی با ابتلا به سکته مغزی در مراجعین به بیمارستانهای وابسته به وزارت بهداشت, درمان و آموزش پزشکی شهر تهران،” ارمغان دانش، vol. 5، no. 20-19، pp. 1–9، 1379، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/431729/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button