Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,612
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر آنزیم زایلاناز و منابع چربی بر عملکرد و ویسکوزیته روده جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 229 | صفحه پایان 238

چکیده

 این آزمایش برای بررسی اثرات افزودن آنزیم زایلاناز و منابع مختلف چربی به صورت فاکتوریل و در قالب طرح کاملا تصادفی انجام شد. تیمارهای آزمایش شامل آنزیم در دو سطح (صفر و 0.5 گرم آنزیم به ازای کیلوگرم جیره, و منابع مختلف چربی در چهار سطح 5 درصد روغن سویا, چربی پیه و دو مخلوط آنها با نسبتهای متفاوت ) در جیره غذایی بر پایه گندم و سویا بودند که اثرات آنها بر عملکرد, ترکیب لاشه, ویسکوزیته روده و برخی از متابولیت های خون با استفاده از 384 قطعه جوجه گوشتی یک روزه در سه تکرار حاوی 16 قطعه جوجه از سن 7 تا 42 روزگی انجام شد. در کل دوره آزمایش اثر آنزیم بر روی تمام پارامترهای عملکرد به جز میزان خوراک مصرفی معنی دار شد. با افزودن آنزیم به جیره وزن بدن, افزایش وزن بدن, ضریب تبدیل غذایی بهبود (P<0.05) و میزان ویسکوزیته محتویات روده از 6.65 به 4.76 سانتی پوز کاهش یافت (P<0.01). افزودن آنزیم به جیره غذایی غلظت تری گلیسیرید خون را بطور معنی داری کاهش داد (P<0.01) ولی تاثیر معنی داری بر میزان گلسترول و گلوکز خون نداشت. منابع مختلف چربی اثر معنی داری بر وزن بدن, خوراک مصرفی وویسکوزیته مواد هضمی در بخش ژئوژنوم روده نداشتند. جایگزینی روغن سویا با چربی پیه میزان تری گلیسیرید خون را افزایش داد (P<0.05) اما میزان کلسترول و گلوکز خون تحت تاثیر نوع چربی قرار نگرفت. هیچگونه اثر متقابلی بین آنزیم و منابع چربی مشاهده نشد. یافته های این آزمایش نشان داد که آنزیم زایلاناز با کاهش ویسکوزیته, اثرات ضد تغذیه ای پلی ساکاریدهای غیر نشاسته ای را بر عملکرد جوجه های گوشتی کاهش و استفاده از آن در جیره های حاوی گندم مفید می باشد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

نعمتی، ذبیح اله، تقی زاده، اکبر، مقدم، غلامعلی، طهماسبی، عبدالمنصور، و یاسان، پرویز. (1385). تاثیر آنزیم زایلاناز و منابع چربی بر عملکرد و ویسکوزیته روده جوجه های گوشتی. دانش کشاورزی، 16(2)، 229-238. SID. https://sid.ir/paper/29027/fa

Vancouver: کپی

نعمتی ذبیح اله، تقی زاده اکبر، مقدم غلامعلی، طهماسبی عبدالمنصور، یاسان پرویز. تاثیر آنزیم زایلاناز و منابع چربی بر عملکرد و ویسکوزیته روده جوجه های گوشتی. دانش کشاورزی[Internet]. 1385؛16(2):229-238. Available from: https://sid.ir/paper/29027/fa

IEEE: کپی

ذبیح اله نعمتی، اکبر تقی زاده، غلامعلی مقدم، عبدالمنصور طهماسبی، و پرویز یاسان، “تاثیر آنزیم زایلاناز و منابع چربی بر عملکرد و ویسکوزیته روده جوجه های گوشتی،” دانش کشاورزی، vol. 16، no. 2، pp. 229–238، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/29027/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا