APA:
کپیحاجی پور، عبداله، نوروزی، مصطفی، زاوشی، رزا، و محمدپوراصل، اصغر. (1394). تاثیر نگه دارندگی اسیدهای آلی بر شاخص های میکروبی, شیمیایی و ظاهری گوشت مرغ. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، 19(2 (پی در پی 79))، 65-72. SID. https://sid.ir/paper/49364/fa
Vancouver:
کپیحاجی پور عبداله، نوروزی مصطفی، زاوشی رزا، محمدپوراصل اصغر. تاثیر نگه دارندگی اسیدهای آلی بر شاخص های میکروبی, شیمیایی و ظاهری گوشت مرغ. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین[Internet]. 1394؛19(2 (پی در پی 79)):65-72. Available from: https://sid.ir/paper/49364/fa
IEEE:
کپیعبداله حاجی پور، مصطفی نوروزی، رزا زاوشی، و اصغر محمدپوراصل، “تاثیر نگه دارندگی اسیدهای آلی بر شاخص های میکروبی, شیمیایی و ظاهری گوشت مرغ،” مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، vol. 19، no. 2 (پی در پی 79)، pp. 65–72، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/49364/fa