Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

237
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین میزان کلرید سدیم در انواع نان مورد مصرف جامعه شهری اصفهان به روش آنالیز شیمیایی

صفحات

 صفحه شروع 23 | صفحه پایان 25

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بشتام، مریم، صراف زادگان، نضال، و دخانی، شهرام. (1). تعیین میزان کلرید سدیم در انواع نان مورد مصرف جامعه شهری اصفهان به روش آنالیز شیمیایی. مرکز اطلاعات علمی (مجازی)، 1(1)، 23-25. SID. https://sid.ir/paper/432185/fa

    Vancouver: کپی

    بشتام مریم، صراف زادگان نضال، دخانی شهرام. تعیین میزان کلرید سدیم در انواع نان مورد مصرف جامعه شهری اصفهان به روش آنالیز شیمیایی. مرکز اطلاعات علمی (مجازی)[Internet]. 1؛1(1):23-25. Available from: https://sid.ir/paper/432185/fa

    IEEE: کپی

    مریم بشتام، نضال صراف زادگان، و شهرام دخانی، “تعیین میزان کلرید سدیم در انواع نان مورد مصرف جامعه شهری اصفهان به روش آنالیز شیمیایی،” مرکز اطلاعات علمی (مجازی)، vol. 1، no. 1، pp. 23–25، 1، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/432185/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا