APA:
کپیهمایونی راد، عزیز، احسانی، محمدرضا، ابراهیم زاده موسوی، سیدمحمدعلی، ولی زاده، مصطفی، و امام جمعه، زهرا. (1384). بهبود کیفیت بستنی کم چرب به کمک هیدرولیز نسبی پروتئین های مخلوط بستنی با کیموزین (II). علوم کشاورزی ایران، 36(6)، 1509-1515. SID. https://sid.ir/paper/434651/fa
Vancouver:
کپیهمایونی راد عزیز، احسانی محمدرضا، ابراهیم زاده موسوی سیدمحمدعلی، ولی زاده مصطفی، امام جمعه زهرا. بهبود کیفیت بستنی کم چرب به کمک هیدرولیز نسبی پروتئین های مخلوط بستنی با کیموزین (II). علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1384؛36(6):1509-1515. Available from: https://sid.ir/paper/434651/fa
IEEE:
کپیعزیز همایونی راد، محمدرضا احسانی، سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی، مصطفی ولی زاده، و زهرا امام جمعه، “بهبود کیفیت بستنی کم چرب به کمک هیدرولیز نسبی پروتئین های مخلوط بستنی با کیموزین (II)،” علوم کشاورزی ایران، vol. 36، no. 6، pp. 1509–1515، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/434651/fa