APA:
کپیرضایی، منصور، نصیری مقدم، حسن، پوررضا، جواد، و کرمانشاهی، حسن. (1384). تاثیر سطوح مختلف مکمل لیزین و پروتئین خام جیره بر عملکرد, خصوصیات لاشه و دفع ازت جوجه های گوشتی. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 9(4)، 171-179. SID. https://sid.ir/paper/435549/fa
Vancouver:
کپیرضایی منصور، نصیری مقدم حسن، پوررضا جواد، کرمانشاهی حسن. تاثیر سطوح مختلف مکمل لیزین و پروتئین خام جیره بر عملکرد, خصوصیات لاشه و دفع ازت جوجه های گوشتی. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1384؛9(4):171-179. Available from: https://sid.ir/paper/435549/fa
IEEE:
کپیمنصور رضایی، حسن نصیری مقدم، جواد پوررضا، و حسن کرمانشاهی، “تاثیر سطوح مختلف مکمل لیزین و پروتئین خام جیره بر عملکرد, خصوصیات لاشه و دفع ازت جوجه های گوشتی،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 9، no. 4، pp. 171–179، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/435549/fa