مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,552
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

حذف کدورت و تولید آب انار با شفافیت مناسب

صفحات

 صفحه شروع 49 | صفحه پایان 52

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 زندگی در عصر صنعتی کنونی با تغییر و تحول قابل ملاحظه ای در الگوی غذایی اجتماعات مختلف همراه بوده است. حجم نسبتا بالای مصرف آبمیوه مرغوبیت این دسته از محصولات را تابع پسند مصرف کننده کرده است. در صنایع آبمیوه سازی وجود کدورت از جمله مشکلات مطرح است و در مقوله تحقیقات، شفاف سازی آبمیوه ها با اقبال بیشتری مواجه است. انار از جمله میوه هایی است که ایران توان بالایی در تولید آن دارد، اما علی رغم کیفیت بالای انار تولیدی، کنسانتره این میوه به علت عدم توجه کافی به مقوله شفاف سازی در چرخه فعال اقتصادی قرار ندارد.در این پژوهش ابتدا تولید آب انار مورد بررسی قرار داده شد و آنالیز شیمیایی کاملی بر آب انار صورت پذیرفت. همچنین تاثیر روش های مختلف شفاف سازی بر کیفیت این آبمیوه مورد آزمایش و ارزیابی قرار گرفت. تاثیر استفاده از ژلاتین، کیزل سل و آنزیم پکتیناز بر خواص آب انار مورد آزمایش قرار گرفت و مقدار بهینه استفاده از هر یک از این عوامل، شفاف ساز برای دستیابی به آب انار شفاف پایدار تعیین شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عزیزطائمه، حسین، رضوی، جلیل، و کاظمی ویسری، اخترالملوک. (1387). حذف کدورت و تولید آب انار با شفافیت مناسب. مهندسی صنایع و مدیریت (شریف ویژه علوم مهندسی)، 24(41 (ویژه مهندسی شیمی))، 49-52. SID. https://sid.ir/paper/435840/fa

    Vancouver: کپی

    عزیزطائمه حسین، رضوی جلیل، کاظمی ویسری اخترالملوک. حذف کدورت و تولید آب انار با شفافیت مناسب. مهندسی صنایع و مدیریت (شریف ویژه علوم مهندسی)[Internet]. 1387؛24(41 (ویژه مهندسی شیمی)):49-52. Available from: https://sid.ir/paper/435840/fa

    IEEE: کپی

    حسین عزیزطائمه، جلیل رضوی، و اخترالملوک کاظمی ویسری، “حذف کدورت و تولید آب انار با شفافیت مناسب،” مهندسی صنایع و مدیریت (شریف ویژه علوم مهندسی)، vol. 24، no. 41 (ویژه مهندسی شیمی)، pp. 49–52، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/435840/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button