APA:
کپیفتحی نسری، محمدحسن، دانش مسگران، محسن، ولی زاده، رضا، نیک خواه، علی، امامی، محمدرضا، و هروی موسوی، علیرضا. (1385). اثر حرارت دادن (برشته کردن) بر ترکیب شیمیایی, بخشهای نیتروژن دار, ضرایب تجزیه پذیری و ناپدید شدن شکمبه ای- روده ای ماده خشک و پروتئین خام دو واریته (سحر و ویلیامز) دانه کامل سویا. علوم و صنایع کشاورزی، 20(1)، 35-44. SID. https://sid.ir/paper/439376/fa
Vancouver:
کپیفتحی نسری محمدحسن، دانش مسگران محسن، ولی زاده رضا، نیک خواه علی، امامی محمدرضا، هروی موسوی علیرضا. اثر حرارت دادن (برشته کردن) بر ترکیب شیمیایی, بخشهای نیتروژن دار, ضرایب تجزیه پذیری و ناپدید شدن شکمبه ای- روده ای ماده خشک و پروتئین خام دو واریته (سحر و ویلیامز) دانه کامل سویا. علوم و صنایع کشاورزی[Internet]. 1385؛20(1):35-44. Available from: https://sid.ir/paper/439376/fa
IEEE:
کپیمحمدحسن فتحی نسری، محسن دانش مسگران، رضا ولی زاده، علی نیک خواه، محمدرضا امامی، و علیرضا هروی موسوی، “اثر حرارت دادن (برشته کردن) بر ترکیب شیمیایی, بخشهای نیتروژن دار, ضرایب تجزیه پذیری و ناپدید شدن شکمبه ای- روده ای ماده خشک و پروتئین خام دو واریته (سحر و ویلیامز) دانه کامل سویا،” علوم و صنایع کشاورزی، vol. 20، no. 1، pp. 35–44، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/439376/fa