Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

284
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات اتفن بر نیروی جدا نمودن میوه و میزان کلروفیل در میوه لیموی آب

صفحات

 صفحه شروع 53 | صفحه پایان 55

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 0

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    راحمی، مجید، و نامجویان، م.ح.. (1). اثرات اتفن بر نیروی جدا نمودن میوه و میزان کلروفیل در میوه لیموی آب. مرکز اطلاعات علمی (مجازی)، 1(1)، 53-55. SID. https://sid.ir/paper/444209/fa

    Vancouver: کپی

    راحمی مجید، نامجویان م.ح.. اثرات اتفن بر نیروی جدا نمودن میوه و میزان کلروفیل در میوه لیموی آب. مرکز اطلاعات علمی (مجازی)[Internet]. 1؛1(1):53-55. Available from: https://sid.ir/paper/444209/fa

    IEEE: کپی

    مجید راحمی، و م.ح. نامجویان، “اثرات اتفن بر نیروی جدا نمودن میوه و میزان کلروفیل در میوه لیموی آب،” مرکز اطلاعات علمی (مجازی)، vol. 1، no. 1، pp. 53–55، 1، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/444209/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا