مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

686
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

135
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر فاصله تیغه از همزن و دبی خروجی بر کیفت برنج در سفیدکن تیغه ای رایج بهینه شده

صفحات

 صفحه شروع 135 | صفحه پایان 145

چکیده

 مطالعات انجام شده نشان می دهد سرگردانی بیش از حد برنج در سفیدکن تیغه ای موجب افزایش شکستگی برنج می شود. براین اساس, ایجاد سهولت در حرکت طولی برنج در سفیدکن می تواند موجب رفع این نقصیه گردد. در این تحقیق ابتدا توپی جدیدی مجهز به مارپیچ انتقال برای سفیدکن تیغه ای طراحی و ساخته شد. سپس اثر فاصله تیغه از همزن و مقدار دبی جرمی خروجی بر خصوصیات کیفی برنج در سفیدکن با توپی جدید و قدیمی در یک آزمایش کرت های دوباره خرد شده در قالب بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار ارزیابی گردید. فاکتور اصلی نوع توپی در دو حالت (استفاده از توپی قدیمی و توپی جدید), فاکتور فرعی شامل فاصله تیغه از همزن در سه سطح (11, 12 و 13 میلی متر) و فاکتور فرعی فرعی, سه مقدار دبی خروجی برنج شامل (915, 654 و 412 کیلوگرم در ساعت) بود. در هر آزمایش, درصد برنج سفید سالم, شکستگی و درجه سفید شدگی اندازه گیری و شاخص کارایی دستگاه محاسبه شد. نتایج نشان داد, اثر ساده فاصله تیغه از همزن بر درصد شکستگی و دبی خروجی بر تمامی عوامل اندازه گیری شده معنی دار بود. هم چنین برهمکنش نوع توپی و فاصله تیغه و نوع توپی و دبی جرمی خروجی به ترتیب بر درصد برنج سالم و شکستگی تاثیر معنی دار داشت. برآورد شاخص کارایی دستگاه نشان داد بهترین حالت کاری دستگاه با هر دو نوع توپی, دبی خروجی 412 کیلوگرم در ساعت و فاصله 11 تا 12 میلی متر تیغه از همزن می باشد. در این تنظیم, میانگین درصد شکستگی برنج در توپی جدید و قدیمی به ترتیب 20.5 و 23 درصد بوده است.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

حیدری سلطان آبادی، محسن، و همت، عباس. (1386). اثر فاصله تیغه از همزن و دبی خروجی بر کیفت برنج در سفیدکن تیغه ای رایج بهینه شده. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 11(ا (الف))، 135-145. SID. https://sid.ir/paper/446138/fa

Vancouver: کپی

حیدری سلطان آبادی محسن، همت عباس. اثر فاصله تیغه از همزن و دبی خروجی بر کیفت برنج در سفیدکن تیغه ای رایج بهینه شده. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1386؛11(ا (الف)):135-145. Available from: https://sid.ir/paper/446138/fa

IEEE: کپی

محسن حیدری سلطان آبادی، و عباس همت، “اثر فاصله تیغه از همزن و دبی خروجی بر کیفت برنج در سفیدکن تیغه ای رایج بهینه شده،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 11، no. ا (الف)، pp. 135–145، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/446138/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button