APA:
کپیشکرزاده، محمد، کرمی، محمد، و ابراهیمی قادی، محمدامین. (1391). ارزیابی میزان باقی مانده سموم اورگانو فسفره در برنج تولیدی شهرستان آمل در شمال ایران. مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)، 22(ویژه نامه 1)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/44622/fa
Vancouver:
کپیشکرزاده محمد، کرمی محمد، ابراهیمی قادی محمدامین. ارزیابی میزان باقی مانده سموم اورگانو فسفره در برنج تولیدی شهرستان آمل در شمال ایران. مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)[Internet]. 1391؛22(ویژه نامه 1):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/44622/fa
IEEE:
کپیمحمد شکرزاده، محمد کرمی، و محمدامین ابراهیمی قادی، “ارزیابی میزان باقی مانده سموم اورگانو فسفره در برنج تولیدی شهرستان آمل در شمال ایران،” مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)، vol. 22، no. ویژه نامه 1، pp. 0–0، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/44622/fa