مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

921
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

896
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات مصرف اسید چرب امگا 3 و توام امگا 3 و ویتامین E بر ترکیب بدن در مبتلایان به بیماری عروق کرونری قلب: یک مطالعه کارآزمایی بالینی

صفحات

 صفحه شروع 25 | صفحه پایان 36

چکیده

 سابقه و هدف: نوع رژیم غذایی و چربی های مصرفی یکی از عوامل عمده تعیین کننده میزان چربی در بافت های مختلف بدن است. لذا این مطالعه با هدف بررسی اثر مکمل اسید چرب امگا 3 و توام امگا 3 و ویتامین E بر میزان بافت چربی و بدون چربی بدن در بیماران مبتلا به اختلال CAD می باشد.مواد و روش ها: این کارآزمایی بالینی تصادفی دو سوکور کنترل شده بر روی 67 مرد مبتلا به بیماری عروق کرونر قلب صورت گرفت. ابتدا بیماران به سه گروه دریافت کننده اسید چرب امگا 3, گروه دریافت کننده توام امگا 3 و ویتامین E و گروه دریافت کننده دارونمای امگا 3 و ویتامین E به مدت 8 هفته, تقسیم شدند. یادآمد 24 ساعته خوراک در ابتدا و انتهای مطالعه گرفته شد. هم چنین بافت چربی و بافت بدون چربی بدن توسط تکنیک BIA در شروع و پایان مطالعه اندازه گیری شدند. در نهایت داده های بررسی مصرف با Nutritionist IV آنالیز و برای آزمون های آماری از نرم افزار SPSS:16 استفاده شد.یافته ها: مصرف توام امگا 3 و ویتامین E در مردان مبتلا به بیماری عروق کرونر قلب, به مدت هشت هفته نتوانست مقدار و درصد بافت چربی و بافت بدون چربی بدن ارزیابی شده توسط تکنیک BIA را حتی با حذف فاکتورهای مخدوش کننده انرژی دریافتی, سن, وزن, BMI, دور کمر و دور باسن, تحت تاثیر قرار بدهد.استنتاج: احتمالا با وجود تاثیرات مفید این نوع مکمل در ترکیب بدن, به نظر می رسد, تکنیک BIA, ابزار مناسب ترکیب بدن برای مطالعات کوتاه مدت نمی باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رمضانی، آتنا، و جلالی، محمود. (1394). اثرات مصرف اسید چرب امگا 3 و توام امگا 3 و ویتامین E بر ترکیب بدن در مبتلایان به بیماری عروق کرونری قلب: یک مطالعه کارآزمایی بالینی. مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)، 25(133)، 25-36. SID. https://sid.ir/paper/44673/fa

    Vancouver: کپی

    رمضانی آتنا، جلالی محمود. اثرات مصرف اسید چرب امگا 3 و توام امگا 3 و ویتامین E بر ترکیب بدن در مبتلایان به بیماری عروق کرونری قلب: یک مطالعه کارآزمایی بالینی. مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)[Internet]. 1394؛25(133):25-36. Available from: https://sid.ir/paper/44673/fa

    IEEE: کپی

    آتنا رمضانی، و محمود جلالی، “اثرات مصرف اسید چرب امگا 3 و توام امگا 3 و ویتامین E بر ترکیب بدن در مبتلایان به بیماری عروق کرونری قلب: یک مطالعه کارآزمایی بالینی،” مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)، vol. 25، no. 133، pp. 25–36، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/44673/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button