APA:
کپیرمضانی، آتنا، و جلالی، محمود. (1394). اثرات مصرف اسید چرب امگا 3 و توام امگا 3 و ویتامین E بر ترکیب بدن در مبتلایان به بیماری عروق کرونری قلب: یک مطالعه کارآزمایی بالینی. مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)، 25(133)، 25-36. SID. https://sid.ir/paper/44673/fa
Vancouver:
کپیرمضانی آتنا، جلالی محمود. اثرات مصرف اسید چرب امگا 3 و توام امگا 3 و ویتامین E بر ترکیب بدن در مبتلایان به بیماری عروق کرونری قلب: یک مطالعه کارآزمایی بالینی. مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)[Internet]. 1394؛25(133):25-36. Available from: https://sid.ir/paper/44673/fa
IEEE:
کپیآتنا رمضانی، و محمود جلالی، “اثرات مصرف اسید چرب امگا 3 و توام امگا 3 و ویتامین E بر ترکیب بدن در مبتلایان به بیماری عروق کرونری قلب: یک مطالعه کارآزمایی بالینی،” مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)، vol. 25، no. 133، pp. 25–36، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/44673/fa