APA:
کپیشهیدی، فخری، کوچکی، آرش، و بقایی، هما. (1385). بررسی برخی ترکیبات شیمیایی و خواص فیزیکی دانه هندوانه, کدو, طالبی و خربزه بومی ایران و تعین ویژگی های شیمیایی روغن حاصل از آنها. علوم و صنایع کشاورزی، 20(5)، 411-421. SID. https://sid.ir/paper/448719/fa
Vancouver:
کپیشهیدی فخری، کوچکی آرش، بقایی هما. بررسی برخی ترکیبات شیمیایی و خواص فیزیکی دانه هندوانه, کدو, طالبی و خربزه بومی ایران و تعین ویژگی های شیمیایی روغن حاصل از آنها. علوم و صنایع کشاورزی[Internet]. 1385؛20(5):411-421. Available from: https://sid.ir/paper/448719/fa
IEEE:
کپیفخری شهیدی، آرش کوچکی، و هما بقایی، “بررسی برخی ترکیبات شیمیایی و خواص فیزیکی دانه هندوانه, کدو, طالبی و خربزه بومی ایران و تعین ویژگی های شیمیایی روغن حاصل از آنها،” علوم و صنایع کشاورزی، vol. 20، no. 5، pp. 411–421، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/448719/fa