مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,057
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

752
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر صمغ بادام کوهی (Amygdalus scoparia Spach) بر زنده مانی Lactobacillus acidophilus La5 در آب گوجه فرنگی، در طول نگهداری در یخچال و قرار گرفتن در معرض سیستم شبیه سازی شده شیره گوارش

صفحات

 صفحه شروع 75 | صفحه پایان 86

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    راسخی کازرونی، اسما، و حسینی، ابراهیم. (1396). تاثیر صمغ بادام کوهی (Amygdalus scoparia Spach) بر زنده مانی Lactobacillus acidophilus La5 در آب گوجه فرنگی, در طول نگهداری در یخچال و قرار گرفتن در معرض سیستم شبیه سازی شده شیره گوارش. مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)، 27(147)، 75-86. SID. https://sid.ir/paper/44923/fa

    Vancouver: کپی

    راسخی کازرونی اسما، حسینی ابراهیم. تاثیر صمغ بادام کوهی (Amygdalus scoparia Spach) بر زنده مانی Lactobacillus acidophilus La5 در آب گوجه فرنگی, در طول نگهداری در یخچال و قرار گرفتن در معرض سیستم شبیه سازی شده شیره گوارش. مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)[Internet]. 1396؛27(147):75-86. Available from: https://sid.ir/paper/44923/fa

    IEEE: کپی

    اسما راسخی کازرونی، و ابراهیم حسینی، “تاثیر صمغ بادام کوهی (Amygdalus scoparia Spach) بر زنده مانی Lactobacillus acidophilus La5 در آب گوجه فرنگی, در طول نگهداری در یخچال و قرار گرفتن در معرض سیستم شبیه سازی شده شیره گوارش،” مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)، vol. 27، no. 147، pp. 75–86، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/44923/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button