APA:
کپیراسخی کازرونی، اسما، و حسینی، ابراهیم. (1396). تاثیر صمغ بادام کوهی (Amygdalus scoparia Spach) بر زنده مانی Lactobacillus acidophilus La5 در آب گوجه فرنگی, در طول نگهداری در یخچال و قرار گرفتن در معرض سیستم شبیه سازی شده شیره گوارش. مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)، 27(147)، 75-86. SID. https://sid.ir/paper/44923/fa
Vancouver:
کپیراسخی کازرونی اسما، حسینی ابراهیم. تاثیر صمغ بادام کوهی (Amygdalus scoparia Spach) بر زنده مانی Lactobacillus acidophilus La5 در آب گوجه فرنگی, در طول نگهداری در یخچال و قرار گرفتن در معرض سیستم شبیه سازی شده شیره گوارش. مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)[Internet]. 1396؛27(147):75-86. Available from: https://sid.ir/paper/44923/fa
IEEE:
کپیاسما راسخی کازرونی، و ابراهیم حسینی، “تاثیر صمغ بادام کوهی (Amygdalus scoparia Spach) بر زنده مانی Lactobacillus acidophilus La5 در آب گوجه فرنگی, در طول نگهداری در یخچال و قرار گرفتن در معرض سیستم شبیه سازی شده شیره گوارش،” مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)، vol. 27، no. 147، pp. 75–86، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/44923/fa