APA:
کپیرحیمی، سمیه، عباسی، سلیمان، سحری، محمدعلی، و عزیزی، محمدحسین. (1392). جداسازی و تعیین برخی ویژگی های شیمیایی و کاربردی بخش های محلول و نامحلول صمغ ترواشی درخت بادام کوهی (صمغ فارسی). علوم و صنایع غذایی ایران، 10(40)، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/71714/fa
Vancouver:
کپیرحیمی سمیه، عباسی سلیمان، سحری محمدعلی، عزیزی محمدحسین. جداسازی و تعیین برخی ویژگی های شیمیایی و کاربردی بخش های محلول و نامحلول صمغ ترواشی درخت بادام کوهی (صمغ فارسی). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛10(40):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/71714/fa
IEEE:
کپیسمیه رحیمی، سلیمان عباسی، محمدعلی سحری، و محمدحسین عزیزی، “جداسازی و تعیین برخی ویژگی های شیمیایی و کاربردی بخش های محلول و نامحلول صمغ ترواشی درخت بادام کوهی (صمغ فارسی)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 10، no. 40، pp. 1–10، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71714/fa