Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,220
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,013
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

جداسازی و تعیین برخی ویژگی های شیمیایی و کاربردی بخش های محلول و نامحلول صمغ ترواشی درخت بادام کوهی (صمغ فارسی)

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 10

چکیده

 در این تحقیق, پس از جداسازی بخش های محلول و نامحلول صمغ فارسی برخی ویژگی های شیمیایی نظیر خاکستر, پروتئین, چربی, عناصر معدنی و pH اندازه گیری شدند. سپس, برخی ویژگی های عملکردی نظیر توانایی در پایدارسازی امولسیون و تولید فیلم خوراکی مورد بررسی قرار گرفت. برای تهیه امولسیون روغن در آب, از بخش محلول صمغ در غلظت های گوناگون نسبت به روغن و برای تهیه فیلم خوراکی نیز از غلظت 3% (w/v) بخش های محلول, نامحلول و کامل صمغ فارسی به همراه گلیسرول (تا 8% وزنی/وزنی برمبنای وزن صمغ) در8 pH  استفاده شد. مطابق نتایج به دست آمده, این صمغ به طور متوسط حاوی 70% بخش نامحلول و 30% بخش محلول بود. در ضمن, هر دو بخش حاوی مقدار ناچیزی پروتئین (به ترتیب 0.062% و 0.146%) بودند. در ضمن, امولسیون E4 (حاوی 2% بخش محلول صمغ و 1% روغن) دارای بیشترین پایداری امولسیونی (ESI) تا 5 هفته پس از تهیه (تقریبا 99% در دمای اتاق) و حتی بیش از صمغ عربی, به عنوان نمونه شاهد, بود که اندازه گیری چگالی نوری و توزیع اندازه ذرات امولسیون نیز این یافته ها را تایید نمودند. فیلم خوراکی تهیه شده با غلظت 3% (w/v) از بخش محلول صمغ فارسی و 4% (w/w) گلیسرول در pH 8 دارای ویژگی های ظاهری و مکانیکی مطلوبی بود.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

رحیمی، سمیه، عباسی، سلیمان، سحری، محمدعلی، و عزیزی، محمدحسین. (1392). جداسازی و تعیین برخی ویژگی های شیمیایی و کاربردی بخش های محلول و نامحلول صمغ ترواشی درخت بادام کوهی (صمغ فارسی). علوم و صنایع غذایی ایران، 10(40)، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/71714/fa

Vancouver: کپی

رحیمی سمیه، عباسی سلیمان، سحری محمدعلی، عزیزی محمدحسین. جداسازی و تعیین برخی ویژگی های شیمیایی و کاربردی بخش های محلول و نامحلول صمغ ترواشی درخت بادام کوهی (صمغ فارسی). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛10(40):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/71714/fa

IEEE: کپی

سمیه رحیمی، سلیمان عباسی، محمدعلی سحری، و محمدحسین عزیزی، “جداسازی و تعیین برخی ویژگی های شیمیایی و کاربردی بخش های محلول و نامحلول صمغ ترواشی درخت بادام کوهی (صمغ فارسی)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 10، no. 40، pp. 1–10، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71714/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا