APA:
کپیایزدی نجف آبادی، لیلا، همدمی، ناصر، و محمدی، سیدابوالقاسم. (1388). تعیین ضریب نفوذ رطوبت در پنیر سفید ایرانی طی مرحله آب نمک گذاری. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 13(47 (الف))، 15-24. SID. https://sid.ir/paper/453146/fa
Vancouver:
کپیایزدی نجف آبادی لیلا، همدمی ناصر، محمدی سیدابوالقاسم. تعیین ضریب نفوذ رطوبت در پنیر سفید ایرانی طی مرحله آب نمک گذاری. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1388؛13(47 (الف)):15-24. Available from: https://sid.ir/paper/453146/fa
IEEE:
کپیلیلا ایزدی نجف آبادی، ناصر همدمی، و سیدابوالقاسم محمدی، “تعیین ضریب نفوذ رطوبت در پنیر سفید ایرانی طی مرحله آب نمک گذاری،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 13، no. 47 (الف)، pp. 15–24، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/453146/fa