Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

215
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی کیفیت باکتریولوژیک انواع بستنی و شیرینی عرضه شده در شهرکرد

صفحات

 صفحه شروع 132 | صفحه پایان 132

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پیشگار، آ.، جزایری، ر.، خلیلی، م.، و احمدی، م.. (1382). بررسی کیفیت باکتریولوژیک انواع بستنی و شیرینی عرضه شده در شهرکرد. نشریه دانشکده بهداشت (اهواز)، -(-)، 132-132. SID. https://sid.ir/paper/453827/fa

    Vancouver: کپی

    پیشگار آ.، جزایری ر.، خلیلی م.، احمدی م.. بررسی کیفیت باکتریولوژیک انواع بستنی و شیرینی عرضه شده در شهرکرد. نشریه دانشکده بهداشت (اهواز)[Internet]. 1382؛-(-):132-132. Available from: https://sid.ir/paper/453827/fa

    IEEE: کپی

    آ. پیشگار، ر. جزایری، م. خلیلی، و م. احمدی، “بررسی کیفیت باکتریولوژیک انواع بستنی و شیرینی عرضه شده در شهرکرد،” نشریه دانشکده بهداشت (اهواز)، vol. -، no. -، pp. 132–132، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/453827/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا