Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

368
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اپیدمیولوژیک الگوی مصرف مواد غذایی در دانش آموزان دبیرستانی دختر شهر ارومیه

صفحات

 صفحه شروع 20 | صفحه پایان 20

چکیده

 مقدمه و هدف: شرایط تغذیه ای یک گروه سنی خاص در واقع بیانگر فرهنگ تغذیه ای اجتماع در آن منطقه است که به عوامل متعددی وابسته می باشد که شرایط اقتصادی, باورهای فرهنگی و مذهبی و تبلیغات و اطلاع رسانی از آن جمله اند: مصرف نادرست یا نامتعادل مواد غذایی به ویژه در گروه سنی نوجوان می تواند پی آمدهای بهداشتی متعددی را در جامعه ایجاد نماید که عوارض آن در سالهای بعد همواره باقی خواهد ماند. بدیهی است شناسایی چالشهای الگوی غذایی می تواند در پیشگیری از این پی آمدها موثر باشد.روش کار: مطالعه حاصل یک بررسی توصیفی به روش نمونه گیری ساده بر روی 150 دختر دبیرستانی با استفاده از پرسشنامه می باشد که حاوی سوالات دموگرافیک و اختصاصی بود.یافته ها: پژوهش مشخص کرد که گروه سنی مورد بررسی از 14 تا 18 سال داشتند که سن 16 سالگی با 67 مورد بیشترین فراوانی را داشت. اکثر افراد مورد بررسی (%62.66) وضعیت اقتصادی خود را خوب اعلام کردند. (%73.3) از میان وعده غذایی عصرانه استفاده می کردند. متاسفانه %52 از نمونه ها صبحانه مصرف نمی کردند و رژیم غذایی %60 از آنان بیشتر سرخ کردنی بود. از نظر رعایت بهداشت %54 خود را ملزم به شستن دستها قبل از خوردن غذا می دانستند. بیشترین ماده غذایی مصرفی این افراد برنج (%47) و نان (%45) بود و گوشت (%4.6) را شامل می شد. مصرف موادی مانند پفک, بیسکویت, تنقلات, شکلات, آدامس, چیپس و نوشابه نیز در بین این افراد شایع بود.بحث و نتیجه گیری: نظر به لزوم توجه به گروه سنی مورد بررسی, برنامه ریزی صحیح در جهت بهبود وضع الگوی تغذیه ای و ارتقا آگاهی این قشر نسبت به استفاده از موادی مانند میوه و سبزی, انواع پروتیین ها و پرهیز از غذاهای بی کیفیت و سرشار از چربی و نمک ضروری به نظر می رسد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    آقاخانی، نادر، ابراهیمی، مرضیه، و درستی، شهلا. (1385). بررسی اپیدمیولوژیک الگوی مصرف مواد غذایی در دانش آموزان دبیرستانی دختر شهر ارومیه. مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان، 13(2 (سومین کنگره اپیدمیولوژی))، 20-20. SID. https://sid.ir/paper/453980/fa

    Vancouver: کپی

    آقاخانی نادر، ابراهیمی مرضیه، درستی شهلا. بررسی اپیدمیولوژیک الگوی مصرف مواد غذایی در دانش آموزان دبیرستانی دختر شهر ارومیه. مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان[Internet]. 1385؛13(2 (سومین کنگره اپیدمیولوژی)):20-20. Available from: https://sid.ir/paper/453980/fa

    IEEE: کپی

    نادر آقاخانی، مرضیه ابراهیمی، و شهلا درستی، “بررسی اپیدمیولوژیک الگوی مصرف مواد غذایی در دانش آموزان دبیرستانی دختر شهر ارومیه،” مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان، vol. 13، no. 2 (سومین کنگره اپیدمیولوژی)، pp. 20–20، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/453980/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا