APA:
کپیصفامهر، علیرضا، آقایی، نعمت اله، و چگالی آذر، سعید. (1387). اثر سطوح مختلف روغن ماهی روی عملکرد و میزان اسیدهای چرب, کلسترول و تری گلیسرید در بافت های انتخابی در جوجه های گوشتی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، 39(1)، 95-107. SID. https://sid.ir/paper/454586/fa
Vancouver:
کپیصفامهر علیرضا، آقایی نعمت اله، چگالی آذر سعید. اثر سطوح مختلف روغن ماهی روی عملکرد و میزان اسیدهای چرب, کلسترول و تری گلیسرید در بافت های انتخابی در جوجه های گوشتی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1387؛39(1):95-107. Available from: https://sid.ir/paper/454586/fa
IEEE:
کپیعلیرضا صفامهر، نعمت اله آقایی، و سعید چگالی آذر، “اثر سطوح مختلف روغن ماهی روی عملکرد و میزان اسیدهای چرب, کلسترول و تری گلیسرید در بافت های انتخابی در جوجه های گوشتی،” علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، vol. 39، no. 1، pp. 95–107، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/454586/fa