مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

389
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

101
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر آسکوژن در جـیره غذایی بر رشد و بازماندگی قزل آلای رنگین (Oncorhynchus mykiss)

صفحات

 صفحه شروع 132 | صفحه پایان 135

چکیده

 مدیریت تغذیه در ماهیان پرورشی از مهم ترین مسایل تولید به شمار می آید. اغلب تا بیش از 50 درصد از هزینه های تولید را غذا تشکیل می دهد. لذا می توان با به کار بردن غذای خوب و با کیفیت بالا, قیمت تمام شده تولید را کاهش داد. این امر ازطریق بالابردن درصد بقای, کاهش ضریب تبدیل غذایی, کاهش پرت غذا (شناوری مناسب غذا) و ... انجام پذیر است. در سال های اخیر از افزودنی های مختلف جهت بالابردن ضریب رشد و بقا استفاده می شود. آسکوژن یکی از این مواد می باشد آسکوژن تحت نام های تجاری مختلف مانند واناژن (Vanagen) و اپتیمون(ptimun)  به بازار عرضه می شود. استفاده از این ماده در سال های اخیر مورد توجه قرار گرفته است. آسکوژن در حقیقت پودری حاوی انواع نوکلئوتیدها می باشد که بعنوان یک ماده مکمل غذایی به جیره غذایی انواع جانوران اضافه می شود. این ماده به عنوان محرک سیستم ایمنی استفاده می شود ولی به دلیل اینکه تاثیر مثبتی در رشد و بقای جانوران و آبزیان دارد, در بسیاری موارد بعنوان عامل محرک و افزایش رشد بکار می رود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    خادمی، احمدرضا، عباسی، فاطمه، و جمیلی، شهلا. (1387). بررسی تاثیر آسکوژن در جـیره غذایی بر رشد و بازماندگی قزل آلای رنگین (Oncorhynchus mykiss). پژوهش و سازندگی، 21(4 (پی آیند 81) در امور دام و آبزیان)، 132-135. SID. https://sid.ir/paper/456423/fa

    Vancouver: کپی

    خادمی احمدرضا، عباسی فاطمه، جمیلی شهلا. بررسی تاثیر آسکوژن در جـیره غذایی بر رشد و بازماندگی قزل آلای رنگین (Oncorhynchus mykiss). پژوهش و سازندگی[Internet]. 1387؛21(4 (پی آیند 81) در امور دام و آبزیان):132-135. Available from: https://sid.ir/paper/456423/fa

    IEEE: کپی

    احمدرضا خادمی، فاطمه عباسی، و شهلا جمیلی، “بررسی تاثیر آسکوژن در جـیره غذایی بر رشد و بازماندگی قزل آلای رنگین (Oncorhynchus mykiss)،” پژوهش و سازندگی، vol. 21، no. 4 (پی آیند 81) در امور دام و آبزیان، pp. 132–135، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/456423/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button