مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

516
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

113
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تجربی فرایند گرمادهی اهمی در سامانه های دو فازی بیوجامد مایع

صفحات

 صفحه شروع 121 | صفحه پایان 132

چکیده

گرمادهی اهمی به عنوان روشی نوین در سامانه های گرمادهی در صنایع زیستی, غذایی و دارویی به ویژه در صنایع استرلیزه کردن مواد غذایی معرفی شده است. در این پژوهش, گرمادهی اهمی و اثر پارامترهای عملیاتی به صورت تجربی بررسی و مورد بحث قرار گرفته اند. برای بررسی رفتار گرما دهی اهمی, از محلول های هیدروکلوئیدی در سلول اهمی طی چندین مرحله استفاده شده است. ابتدا هدایت الکتریکی محلول های هیدروکلوئیدی در غلظت های 4, 5.5, 6.33% بررسی شده و مشخص شده است که افزایش دما سبب بیشتر شدن هدایت الکتریکی محلول به طور خطی با دما می شود. با افزایش غلظت ذرات جامد پراکنده در محلول, هدایت الکتریکی با افزایش دما زیاد می شود. سپس به محلول, سدیم کلرید (0.25-1%) اضافه شد تا تاثیر افزایش نمک بر هدایت الکتریکی بررسی شود. مشخص شد که افزایش نمک در سامانه, افزایش قابل ملاحظه ای بر هدایت الکتریکی می شود. برای بررسی اثر افزایش محتوای الکترولیتی بر پروفیل های دما زمان و نرخ های گرما دهی به محلول, به غیر از سدیم کلرید, سیتریک اسید نیز افزوده شده است. افزایش نمک به محلول تاثیر بالقوه ای بر پروفیل های دما زمان دارد, به طوری که در محلول 3.3%, همراه با 1% نمک, تنها 253 ثانیه طول کشید تا به دمای 70 درجه سانتیگراد برسد و کوتاه ترین زمان را برای افزایش دما از 20 تا80  درجه سانتیگراد و بالاترین هدایت الکتریکی را ثبت کرد. تاثیر محتوای الکترولیتی (اسیدی) بر پروفیل های دما زمان نسبت به نمک بسیار ناچیز دیده شد. با اندازه گیری دمای محلول توسط ترموکوپل ها در تمامی نقاط درون سلول, یکنواختی گرمادهی برای تمامی محلول ها بررسی شد. از نتیجه آزمایش های انجام گرفته, مشخص شد که نرخ های گرمادهی اهمی به توزیع میدان الکتریکی وابسته بوده و یکنواختی گرمادهی به غلظت جریان و شکل هندسی سامانه بستگی دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    کشاورزمروجی، مصطفی، و قادری، عماد. (1390). بررسی تجربی فرایند گرمادهی اهمی در سامانه های دو فازی بیوجامد مایع. شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)، 30(4 ( 63))، 121-132. SID. https://sid.ir/paper/456860/fa

    Vancouver: کپی

    کشاورزمروجی مصطفی، قادری عماد. بررسی تجربی فرایند گرمادهی اهمی در سامانه های دو فازی بیوجامد مایع. شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)[Internet]. 1390؛30(4 ( 63)):121-132. Available from: https://sid.ir/paper/456860/fa

    IEEE: کپی

    مصطفی کشاورزمروجی، و عماد قادری، “بررسی تجربی فرایند گرمادهی اهمی در سامانه های دو فازی بیوجامد مایع،” شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)، vol. 30، no. 4 ( 63)، pp. 121–132، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/456860/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button