مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

679
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

372
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات استفاده از پودر آب پنیر بر عملکرد جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 1007 | صفحه پایان 1014

چکیده

 این آزمایش به منظور تعیین اثر پودر آب پنیر بر اضافه وزن, مصرف خوراک, ضریب تبدیل غذایی, صفات لاشه و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی انجام شد. 240 قطعه جوجه گ وشتی یکروزه از نژاد راس (نر و ماده) بطور تصادفی به سه گروه تغذیه ای تقسیم و به مدت 42 روز جیره شاهد, شاهد بعلاوه2  درصد آب پنیر و شاهد بعلاوه 4 درصد پودر آب پنیر دریافت کردند. اضافه وزن بدن در دوره رشد بطور معنی داری تحت تاثیر جیره حاوی 4% پودر آب پنیر قرار گرفت و جوجه های تغذیه شده با این جیره بطور معنی داری اضافه وزن بیشتری نسبت به گروه شاهد پیدا کردند (P<0.05). اما در افزایش وزن کل دوره, اختلاف معنی داری بین تیمارهای سه گانه وجود نداشت. ضریب تبدیل غذایی در گروهی که جیره با 4% پودر آب پنیر مصرف کرده بودند, بطور معنی داری (P<0.05), در کل دوره پایین تر از تیمارهای دیگر بود. در مورد فراسنجه های خون و صفات لاشه هیچگونه اختلاف معنی داری بین تیمارهای سه گانه وجود نداشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مهری، مرتضی، سمیع، عبدالحسین، و زارع شحنه، احمد. (1383). اثرات استفاده از پودر آب پنیر بر عملکرد جوجه های گوشتی. علوم کشاورزی ایران، 35(4)، 1007-1014. SID. https://sid.ir/paper/458995/fa

    Vancouver: کپی

    مهری مرتضی، سمیع عبدالحسین، زارع شحنه احمد. اثرات استفاده از پودر آب پنیر بر عملکرد جوجه های گوشتی. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1383؛35(4):1007-1014. Available from: https://sid.ir/paper/458995/fa

    IEEE: کپی

    مرتضی مهری، عبدالحسین سمیع، و احمد زارع شحنه، “اثرات استفاده از پودر آب پنیر بر عملکرد جوجه های گوشتی،” علوم کشاورزی ایران، vol. 35، no. 4، pp. 1007–1014، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/458995/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button